Ponuka stanice Nova Sport 6 sa rozširuje o UFC

Ponuka stanice Nova Sport 6 sa rozširuje o UFC

Programová ponuka prémiových športových staníc Nova Sport pôsobiacich na česko-slovenskom trhu sa rozširuje o ďalšiu súťaž. Novým domovom prenosov najprestížnejšej MMA organizácie na svete UFC (Ultimate Fighting Championship) sa stáva stanica Nova Sport 6, ktorá svoje vysielanie odštartuje už tento štvrtok 29. februára 2024. Svojim predplatiteľom ju na Slovensku sprístupní aj streamovacia služba Voyo.   

„Obľúbené galavečery UFC si počas uplynulých troch rokov našli na Voyo početnú divácku základňu. Sme radi, že priaznivci si naďalej budú môcť vychutnávať špičkové súboje elitných bojovníkov, vrátane slovenských zástupcov, ktorí sa prebojovali do elitnej spoločnosti – Ľudovíta Kleina a Martina Budaya,“ povedal Peter Gažík, generálny riaditeľ skupiny Markízy.  
 
Stanica Nova Sport 6 odvysiela naživo všetky nadchádzajúce galavečery UFC, najbližšie už túto sobotu 2. marca 2024 podujatie UFC Fight Night z amerického Las Vegas. Divákov čaká počas noci bojovníkov atraktívny súboj ťažkých váh Rozenstruik vs. Gaziev, ale aj ďalšie účinkovanie slovenského zástupcu v UFC Ľudovíta „Lajosa“ Kleina. Ten dosiaľ v najprestížnejšej MMA organizácii na svete absolvoval sedem duelov a zaznamenal v nich štyri víťazstvá, dve prehry a jednu remízu. V rámci najbližšieho podujatia sa proti nemu postaví domáci nováčik AJ Cunningham. Ich vzájomný súboj je na programe v rámci Prelims zápasov v atraktívnom čase so začiatkom o 20:00 hod.

Súčasťou vysielania UFC na Nova Sport 6 a Voyo bude aj bohatý sprievodný program, ktorý divákom zaistí komplexný zážitok. „Tento krok je súčasťou našej neustálej snahy poskytovať vysokokvalitný obsah, ktorý spĺňa očakávania tých najnáročnejších divákov. Skupina Nova, ako predchádzajúci vlastník vysielacích práv pre UFC, pomohla vybudovať a rozšíriť popularitu MMA v Česku a na Slovensku. Sme teda nesmierne radi, že sa UFC vracia po krátkej odmlke späť domov na Nova Sport,“ hovorí Dušan Mendel, vedúci športu pre TV kanály & VOD TV. 
 
Nové stanice Nova Sport 5 a 6, ktoré rozširujú ponuku športového vysielania, prinesú priaznivcom okrem UFC aj preteky Formuly 1 a MotoGP. Oba kanály budú od 29. februára 2024 dostupné pre predplatiteľov Voyo na Slovensku, a to za nezmenenú cenu mesačného predplatného (5,99 eura) v rámci časovo limitovej špeciálnej promo ponuky.