Taraba pokračuje vo verejnom lynčovaní žien. Pri Zuzane Fialovej prerazil ďalšie dno

Taraba pokračuje vo verejnom lynčovaní žien. Pri Zuzane Fialovej prerazil ďalšie dno Instagram Z.F., reprofoto youtube T. Taraba

Aktuálny minister životného prostredia sa rozhodol pokračovať vo verejnom bezdôvodnom lynčovaní žien. Tentoraz si vybral známu herečku a využil na to atmosféru kresťanských veľkonočných sviatkov a klamstvo, aby na herečku jeho priaznivci vylievali kýble špiny a hejtu.

Bývalý kotlebovec Tomáš Taraba, ktorý sa do vlády dostal na kandidátke SNS, v nedeľu zverejnil nepravdivý status, v ktorom kritizoval RTVS, že počas veľkonočnej nedele na svojom webe priniesla článok o Zuzana Fialovej. "Dnes kresťania slávia najväčší sviatok v roku a naša ružovučká neverejnoprávna televízia v rukách Progresívneho Slovenska, ktorú im ľudia musia platiť z daní, nám na titulke webu RTVS namiesto príbehu o najväčších sviatkoch, predkladajú "duchaplný príbeh" o Zuzane Fialovej," napísal Taraba.

Taraba zvoli presne rovnaký scenár ako pred pár rokmi, keď zverejnil status o dcére prezidentky, keď vedome spustil lavínu zbytočných hejtov a slovných útokov na vtedy len 17-ročné dievča zverejnením nekvalitnej fotky z módnej prehliadky a ironického komentára.

Už vtedy prekročil akékoľvek morálne hranice a jeho status kritizovala aj polícia. Dnes, človek, ktorý by v pozícii ministra mal byť vzorom, prerazil opäť ďalšie dno, a opäť to na jeho fanúšikov zafungovalo. Jeho ironické klamstvo vyvolalo množstvo nenávisti, vulgárnosti a hejtov nasmerovaných k Zuzane Fialovej:

Taraba si vybral bezdôvodne ako terč nielen známu herečku, ale aj RTVS. Nie je totiž pravda, že sa RTVS kreťanským sviatkom nevenovala. Veľkonočným sviatkom RTVS vyčlenila výraznú časť priestoru vo vysielaní aj na webe. Po druhé spomínaný text s fotkou Zuzany Fialovej vôbec nevyšiel na Veľkú noc ako hlavný článok webu RTVS. Bol to krátky text z 27. marca ako upútavka k relácii Hit roka v rubrike Tipy z programu.

Tak, ako to bolo pri odpornom statuse o dcére prezidentky, aj tentokrát Taraba predviedol exemplárny príklad online šikany cez internet, ktorým vďaka svojmu postaveniu politika, ministra dosiahol široké verejné online lynčovanie nevinnej ženy.