Novinky v kinách Cinema City budú Alle inclusive (VIDEO)

Novinky v kinách Cinema City budú Alle inclusive (VIDEO)

Čo tak v tento mesiac pozvať rodičov alebo starých rodičov do kina aj s večerou?  Tento all inclusive filmový zážitok so sebou prináša VIP zóna v Cinema City Eurovea, kde na vás okrem chutného jedla čaká aj pestrá ponuka filmov. Na veľkých plátnach Cinema City sa môžete tešiť na tituly s historickou tematikou, na svoje si prídu ale aj milovníci komédií, hororov, či animákov. Tento mesiac v kinách zahviezdia Johnny Depp Leonardo DiCaprio, Taylor Swift, Robert De Niro či  Eliška Křenková, Miloslav König,  Milan Ondrík, Marián Mitaš.

Ak ste ešte nenavštívili sedemnásť sálový megaplex Cinema City a nevyskúšali premietanie vo VIP, filmové novinky v októbri vás určite presvedčia. Maximálny filmový zážitok pri pozeraní filmov si môžete vychutnať na kožených polohovateľných sedadlách, s rautovým menu pripraveným šéfkuchárom priamo na mieste a neobmedzenou konzumáciou popcornu, nachos, nealkoholických nápojov, kávy a čaju. Stačí si len vybrať film, ktorý chcete vidieť vo VIP Cinema City a prísť pol hodinu pred premietaním.

Na októbrové plátna Cinema City mieri John Kramer. Zatiaľ najznepokojivejšia časť série SAW skúma nevypovedanú kapitolu najosobnejšej hry Jigsaw. Zasadený medzi udalosti Saw I a II, chorý a zúfalý John, cestuje do Mexika na riskantný a experimentálny lekársky zákrok v nádeji na zázračný liek na jeho rakovinu – len aby zistil, že celá operácia je podvodom, ktorý má oklamať tých najzraniteľnejších. Neslávne známy sériový vrah, vyzbrojený novým zámerom, sa vracia k svojej práci a obracia stoly podvodníkom svojím typickým spôsobom prostredníctvom prešibaných, pomätených a dômyselných pascí. Ako dopadne nová časť série SAW? Zistiť to môžete už teraz vo VIP sálach kina, ale aj v obľúbených formátoch SUPERSCREEN a 4DX v Cinema City Aupark.

Maximálny filmový zážitok v pohodlných kožených sedačkách VIP sál megaplexu Cinema City v Eurovei si môžete vychutnať aj pri sledovaní filmu ÚSVIT. Dramatický, mysteriózny príbeh s kriminálnou zápletkou, inšpirovaný skutočnými udalosťami sa odohráva na Slovensku za Baťovej éry v roku 1937, kedy do slovenského mesta Svit prichádza tehotná lekárka (Eliška Křenková) s manželom (Miloslav König), riaditeľom Baťovej továrne. Ten má spolu s ďalšími „baťovcami“ vybudovať nové mesto podľa vzoru Zlína. Plán však naruší záhadný nález v areáli továrne... O aký nález ide? Odpoveď na túto otázku nájdete vo všetkých kinách Cinema City a aj v obľúbenom formáte SUPERSCREEN v Cinema City Aupark.

All inclusive v kine aj s titulom LÚZRI Z WALL STREET. Hlavný hrdina, malý investor Keith Gill (Paul Dano) v roku 2021 investuje svoje životné úspory do stagnujúcej spoločnosti GameStop a cez internet presvedčí svojich fanúšikov, aby urobili to isté. Vďaka tomu akcie firmy šialene vystrelia nahor a všetci finančníci z Wall Street, ktorí stavili peniaze na neúspech spoločnosti na trhu, prídu o majland. Milionári sú však na svoje peniaze citliví a toho, čo im podľa nich právom patrí, sa tak ľahko nevzdajú. Ako dopadne súboj o peniaze na Wall street? Zistíte už teraz vo všetkých kinách Cinema City.

Októbrové plátná budú patriť aj lekárovi a politikovi Františkovi Krieglovi, ktorého príbeh zachytáva dramatické udalosti 21. augusta 1968, kedy bol v noci spoločne s hlavnými predstaviteľmi KSČ (Alexander Dubček, Oldřich Černík, Jozef Smrkovský, Jozef Špaček, Bohumil Šimon) zatknutý a unesený. Bol jediným československým politikom, ktorý sa v zajatí aj pod hrozbou likvidácie postavil Leonidovi Iľjičovi Brežnevovi a nepodpísal Moskovský protokol, dokument, ktorý znamenal súhlas s okupáciou Československa. Filmovú drámu MUŽ, KTORÝ STÁL V CESTE v hlavnej úlohe s Tomášom Töpferom si môžete pozrieť vo všetkých kinách Cinema City už od 12. októbra.

Ste milovníkom životopisných filmov? V tom prípade si nesmiete nechať ujsť októbrovú filmovú novinku JEANNE DU BARRY - KRÁĽOVA MILENKA. Jeanne je mladé dievča z chudobných pomerov so záľubou v kultúre aj iných radostiach života. Vďaka svojej inteligencii a pôvabu postupne stúpa po spoločenskom rebríčku. Ako kurtizánka sa stane obľúbenkyňou kráľa Ľudovíta XV., ktorý nevie o jej postavení, ale získa vďaka nej späť svoju chuť do života. Prepukne medzi nimi vášnivé milostné puto. Jeanne sa napriek všetkým konvenciám a správnym mravom sťahuje do Versailles, kde jej príchod vzbudí na dvore pohoršujúci rozruch... Ako dopadne príbeh mladej dievčiny a kráľa Ľudovíta? Dozviete sa vo všetkých kinách Cinema City už od 12. októbra.

Na zoznam októbrových noviniek sa pridáva aj horor VYHÁŇAČ DIABLA: ZNAMENIE VIERY. Príbeh nového Vyháňača diabla sa začal na Haiti, kde fotograf Victor prišiel pred dvanástimi rokmi o tehotnú manželku v dôsledku katastrofálneho zemetrasenia. Našťastie sa im podarilo zachrániť ich novonarodenú dcéru Angelu, o ktorú sa Victor odvtedy vzorne s láskou stará. Keď sa jedného dňa nevráti Angela zo školy domov, prežíva strach o dcéru, aký doteraz nezažil. Spolu so spolužiačkou Katherine zmizne v lese za mestom a zúfalí rodičia, polícia, vojaci a dobrovoľníci ich márne hľadajú. Na tretí deň sa stane zázrak. Dezorientované a vyčerpané dievčatá sa objavia na malej farme, ďaleko od miesta, kde zmizli. Ich bezhraničnú radosť však čoskoro vystriedajú rastúce obavy. Po dôkladnej lekárskej prehliadke sú Angela a Katherine vyhlásené za úplne zdravé, ale ich správanie naznačuje, že si zo svojho zážitku odniesli viac než len nepríjemnú spomienku. Skúsený exorcista by na prvý pohľad vedel, že obe dievčatá sú posadnuté. Victor je však pragmatik, ktorý neverí na peklo ani na nebo, kým to nezažije na vlastnej koži. Ale vtedy už môže byť neskoro. Pre všetkých. Americký horor plný prekvapení i strachu si na plátnach Cinema City, aj v novootvorenom megaplexe so 17 sálami, môžete pozrieť už od 12. októbra.

Október so sebou prináša mnoho nových filmových dobrodružstiev. A jedno prežíva aj banda ESÁ Z PRALESA. Keď záhadný superzloduch pokryl džungľu toxickou ružovou penou, ktorá pri kontakte s vodou vybuchuje, prichádzajú na pomoc tí najlepší z najlepších. Esá z pralesa! Do začiatku obdobia dažďov zostáva menej ako mesiac. Naši hrdinovia, ku ktorým sa pridali noví spojenci, musia nájsť protilátku. Z ľadových krajín severu, cez Európu, Áziu a Blízky východ sa vydávajú na svoje doteraz najväčšie dobrodružstvo. Tentokrát čelia protivníkovi, ktorý je inteligentnejší a diabolskejší ako kedykoľvek predtým. Pre Maurica a jeho priateľov sa začína boj o záchranu ich domova! Ako boj dopadne? Zistíte to na všetkkých plátnach Cinema City už 12. októbra.

Milovníci Taylor Swift, zbystrite! Najväčšia hudobná hviezda súčasnosti sa chystá na veľké plátno. Ponorte sa do jedinečného koncertného filmu a vychutnajte si dychberúci pohľad na turné, ktoré sa zapíše do histórie. Príďte v štýle Eras Tour a nezabudnite si doma náramky priateľstva! Zažite nezabudnuteľnú šou Taylor Swift priamo v kine v obľúbených formátoch SUPERSCREEN, DOLBY ATMOS, alebo vyskúšajte novú VIP zónu s reštauráciou, ktorej menu navrhol medzinárodne uznávaný kuchár Refael Taragan pracujúci pre Cinema City vo všetkých kútoch sveta. Nezabudnuteľný hudobný zážitok na vás v kine Cinema City čaká od 13. októbra.

Počas októbra nevynechajte v kinách Cinema City ani neuveriteľný príbeh podľa skutočných udalostí o bohatých Indiánoch, nekonečnej ľudskej chamtivosti, vlne hrozných zločinov, ktoré spočiatku nikto nechcel vyšetrovať, a láske, ktorá sa môže zrodiť z tých najnižších pohnútok. Keď sú v 20. rokoch minulého storočia na severovýchode Oklahomy za záhadných okolností zavraždení členovia indiánskeho kmeňa Osage, len niekoľko rokov fungujúca FBI rozbieha rozsiahle vyšetrovanie. Legendárny režisér Martin Scorsese sa spolu so scenáristom Duny a Forresta Gumpa Ericom Rothom rozhodli adaptovať knižný bestseller VRAHOVIA MESIACA KVETOV o skutočných záhadných udalostiach, ktoré vyšetroval vtedy dvadsaťdeväťročný agent FBI, bývalý texaský ranger zo starej školy. Dráma v hlavnej úlohe s Leonardom DiCapriom sa na plátnach objaví 19. októbra a k jej sledovaniu v nových sálach megaplexu v Eurovei zaručene budete potrebovať obrovskú dávku chrumkavého popcornu.

Milovníkov animákov tento mesiac jednoznačne poteší aj nový rodinný animovaný film ZBESILÁ JAZDA, od producentov obľúbeného Shreka. Film rozpráva inšpiratívny príbeh pomaly sa pohybujúceho cicavca, ktorý túži po rýchlosti. Aby zachránil dom svojej babičky pred zbúraním, uzavrie mladý Zhi stávku s Vaingloriousom, úradujúcim šampiónom automobilovej rely. S pomocou bývalého pretekárskeho šampióna sa Zhi zúčastní na štvordňovej Silk Road Rally v nádeji, že získa trofej a splní si svoje pretekárske sny. Rozuzlenie milého príbehu mladého Zhiho si nenechajte ujsť už 19. októbra vo všetkých kinách Cinema City.

Odpoveď na otázku AKO PREŽIŤ SVOJHO MUŽA . sa prezradí už 24. októbra na Ladies Movie Nigh v Cinema City Aupark. Česká komédia je o príbehu Lucie, ktorá sa po materskej dovolenke snaží vrátiť do práce, bojuje s klasickými problémami slobodných matiek a zároveň sa pri hľadaní novej lásky zamotáva do bláznivých situácií. Na jej životnej ceste ju sprevádzajú aj mierne uletené kamarátky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a zhmotnený vnútorný hlas Šedivka (Ivana Chýlková), s ktorou má veľmi komplikovaný vzťah. Ako skončí príbeh Lucie? To môžete zistíť na Ladies Movie Night už 24. októbra v Cinema City Aupark a od 9. novembra vo všetkých kinách Cinema City.