Cinema City spustila na Slovensku prvý VIP komplex (FOTO)

Cinema City spustila na Slovensku prvý VIP komplex (FOTO)

Spoločnosť Cinema City 21. septembra slávnostne otvorila prvý megaplex na Slovensku. Diváci sa môžu tešiť na 17 sál a celkovou kapacitou 2 400 miest. Súčasťou je aj VIP zóna s luxusnými sálami, vlastnou reštauráciou s menu zostavením od medzinárodného kuchára, filmový bar a tie najlepšie filmové trháky. All-inclusive filmový zážitok jedine v Cinema City VIP.

Filmový zážitok vo veľkom štýle

VIP zóna v Cinema City je samostatná časť kina, ktorá so sebou prináša all-inclusive spojenie vo forme večere a filmu. Súkromná a exkluzívna lobby a 4 prémiové kinosály s celkovou kapacitou 321 miest. Nízky počet miest s luxusnými polohovateľnými kreslami s opierkami na nohy so sebou prináša pohodlie, intímnu atmosféru a ešte silnejší filmový zážitok. VIP je ideálnym miestom nielen pre jednotlivcov či páry, ktorí hľadajú jedinečný all-inclusive zážitok, ale aj tá správna lokalita na oslavy narodenín či firemné akcie.

Foto: Cinema City

Hostia majú sprístupnený vstup do lobby 30 minút pred začiatkom filmu. Nadštandardom kina je vlastná reštaurácia, v ktorej menu navrhol medzinárodne uznávaný kuchár z Refael Taragan pracujúci pre Cinema City vo všetkých kútoch sveta. Ponuka obsahuje širokú škálu predkrmov, hlavných chodov, cestovín, pizze, čerstvého pečiva, množstvo druhov šalátov, pomazánok a ručne vyrábaných dezertov. Všetko jedlo je pripravené priamo v modernej kuchyni reštaurácie výhradne z čerstvých a kvalitných surovín. V aktuálnej ponuke sa nachádzajú špeciality akými sú napríklad Talianske kura piccata, pizza salami s olivami a cibuľou, fusilli s údenou boloňskou omáčkou či omáčkou carbonara, popučené zemiaky s bylinkami, thajský šalát Pad Thai, mandľová pomazánka s cesnakom či čokoládové brownies so slaným karamelom.

Foto: Cinema City

Po večeri je hosťom k dispozícii filmový bar s neobmedzenou konzumáciou popcornu, nachos, nealkoholických nápojov, kávy a čaju. Skrátka všetko, čo potrebujete k maximálnemu vychutnaniu si filmového zážitku v jednej zo štyroch prémiových kinosál.

Miesto pre špeciálne okamihy a nezabudnuteľné VIP zážitky so Cinema City

Počas roka sa vo VIP zóne budú konať špeciálne akcie ako napríklad oslava Halloweenu, oslavy jarných sviatkov, kuchárske show naživo a mnoho ďalších prekvapení. Cinema City VIP je ideálnym miestom pre jedinečný all-inclusive zážitok.