Tieto novembrové novinky musíte vidieť! Animáky, horory aj životopisné filmy (VIDEO)

Tieto novembrové novinky musíte vidieť! Animáky, horory aj životopisné filmy (VIDEO) Foto: Cinema City

Chladné počasie a skracujúce sa dni nám jasne naznačujú jednu vec – je čas presunúť sa do kinosál. Jeseň so sebou okrem padajúcich listov prináša aj skvelé filmové novinky v Cinema City. Na plátnach sa tentokrát objaví Marvels, obľúbené Hry o život a jesennú pochmúrnu náladu vám vylepší napríklad komédia Ako prežiť svojho muža. Novembrové filmové novinky si budete môcť naplno užiť vo VIP sálach v Eurovei, ale aj v Auparku v obľúbených formátoch SUPERSCREEN či 4DX.

Jesenný večer s kamarátmi, kolegami, oslava či romantické rande. Na všetky udalosti sa ideálne hodí premietanie filmu vo VIP sálach s koženými polohovateľnými sedadlami a posedenie vo VIP zóne 30 minút pred začiatkom filmu. Skvelým štartom filmového večera môže byť teplá večera pripravovaná na mieste šéfkuchárom Cinema City, ale aj dezert či výborná káva. Neobmedzený popcorn či nachos môžete chrumkať počas celého večera. Ale ktorý film sa najviac hodí na rande či oslavu? Odporúčame tieto novembrové novinky.

Na plátna Cinema City tento mesiac vstupuje populárny seriál Čarovná Lienka a Čierny Kocúr, ktorý sa prvýkrát predstaví ako celovečerný film. Prinesie úplne nové dobrodružstvá, napätie, zábavu a veľa pesničiek. Predovšetkým však ukáže, ako sa to kedysi celé začalo, ako sa z obyčajných a celkom nenápadných detí stali superhrdinovia, ktorí si hovoria Čarovná Lienka a Čierny Kocúr. Animák Čarovná Lienka a Čierny Kocúr vo filme ukáže zrod superhrdinov, ktorí chránia Paríž pred zlom, a ktorí si v piatich sériách rovnomenného seriálu získali srdcia miliónov divákov po celom svete vrátane Slovenska. Nesmelé dievča Marinnette, ktoré práve začalo chodiť do novej školy, si vyberú sily dobra ako tú pravú osobu, ktorá sa má stať držiteľkou čarovného drahokamu. Ten dokáže premeniť obyčajné dievča na superhrdinskú Čarovnú Lienku. Na svojej prvej misii stretáva Marinnete v katedrále Notre-Dame druhého vyvoleného hrdinu – Čierneho Kocúra – a spoločne zneškodnia desivé oživené gotické sochy. Ani jeden z nich však netuší, že sú spolužiaci. Ich hlavnou úlohou bude postaviť sa do cesty mocnému zloduchovi Lišajovi. Každý sám je ako hrdina super, spoločne by však mohli byť nepremožiteľní. Podarí sa im Lišaja zdolať? Odpoveď na túto otázku nájdete v kinách Cinema City v Auparku, aj v obľúbenom formáte SUPERSCREEN, práve teraz.

Tak trochu strašidelný filmový večer v Cinema City si môžete užiť pri sledovaní hororu Päť nocí u Freddyho. Hlavný hrdina, Mike, sa sám stará o svoju desaťročnú sestru Abby a doteraz sa nevyrovnal s nevysvetliteľným zmiznutím druhého súrodenca spred viac ako desiatich rokov. Čerstvo bez práce s vyhliadkou na stratu opatrovníctva Abby sa zamestná ako nočný strážnik v zatvorenej pizzerii Freddyho Fazbeara. Na prvý pohľad sa môže zdať, že ide o pohodovú a nenáročnú prácu, ale Mike čoskoro zistí, že Freddyho reštaurácia skrýva množstvo prekvapení, z ktorých väčšina vôbec nie je príjemná. Nevysvetliteľné udalosti, do ktorých sa Mike čoraz viac zamotáva, ho postupne privedú do situácie, ktorá pripomína tú najdesivejšiu nočnú moru, akú si dokážete predstaviť. Zdanlivo nudná nočná zmena sa zmení na boj o život, v ktorom jeho protivník nehrá podľa pravidiel. Večer plný napätia a strachu môžete odštartovať práve teraz aj vo VIP zóne v Cinema City Eurovea, v ktorej vás čaká teplá i studená večera, dezerty či neobmedzený popkorn a nachos. Film si však môžete pozrieť aj v obľúbenom SUPERSCREEN formáte v Cinema City Aupark.

Od 9. novembra na vás v kinách čaká aj Carol Danversová, známa ako Captain Marvel vo filme Marvels. Carol získala späť svoju identitu, ktorú jej vzali kreejskí tyrani, a pomstila sa Najvyššej inteligencii. Keď ju jej povinnosti zavedú do anonymnej červej diery spájanej s kreejským revolucionárom, v dôsledku nečakaných okolností na ňu dopadne ťarcha celého destabilizovaného vesmíru. Jej schopnosti ju spájajú s Kamalou Khanovou alias Ms. Marvel a jej vzdialenou “neterou”, kapitánkou Monicou Rambeauovou, ktorá sa medzitým stala astronautkou pre vesmírnu stanicu S.A.B.E.R. Nesúrodá trojica musí spojiť sily a naučiť sa spolupracovať, aby zachránila vesmír. Podarí sa im to? Zistíte v kinách Cinema City Aupark - v sálach 4DX a SUPERSCREEN, ale aj v Cinema City Eurovea vo VIP sálach s polohovateľnými koženými sedadlami. Obľúbenú marvelovku si môžete pozrieť aj v 3D verzii a s dokonalým zvukom Dolby Atmos.