Cinema City otvorila svoj prvý megaplex v Slovenskej republike (FOTO)

Cinema City otvorila svoj prvý megaplex v Slovenskej republike (FOTO) Foto: Cinema City

Spoločnosť Cinema City slávnostne otvára bráni prvého megaplexu v srdci hlavného mesta Slovenska, v Bratislave v nákupnom centre Eurovea. Megaplex ponúka divákom celkom 17 sál, kde si budú môcť nadšenci kina vychutnať tie najlepšie filmy v špičkovej kvalite. Ešte väčší zážitok z filmu a mimoriadny komfort prinesie samostatná VIP zóna a rozšírená ponuka občerstvenia vrátane vlastnej reštaurácie.

 „Nový Cinema City megaplex ponúkne zákaznícke zázemie a jedinečný design, ktorý umožní návštevníkom cítiť sa pohodlne a uvoľnene a to všetko na jednom mieste. Zážitok z návštevy kina sa posunie na vyššiu úroveň vďaka nadštandardným službám ako si užiť film,“ uvádza Lenka Tichá, Marketing Manager CZ&SK Cinema City. Na divákov čaká celkovo 17 kinosál, s celkovým počtom 2 400 miest. Megaplex Cinema City sa stane najväčším centrom filmovej zábavy v Slovenskej republike.

Foto: Cinema City

Luxus, súkromie a nadštandardné služby v jednom

Novinkou je tiež Cinema City VIP zóna, ktorú ocenia aj tí najnáročnejší zákazníci. VIP so sebou prináša 4 luxusné sály s ešte pohodlnejšími sedačkami a celkovou kapacitou cez 300 zákazníkov. Nadštandardom je aj vlastná reštaurácia, v ktorej sa o zostavenie menu postaral medzinárodne uznávaný kuchár z Refael Taragan, ktorý pracuje pre Cinema City vo všetkých kútoch sveta. V cene VIP vstupenky si tak budú môcť diváci dopriať nielen pohodlie, dostatok súkromia, skvelý filmový zážitok, ale aj neobmedzenú konzumáciu teplého a studeného bufetu, popcornu, nachos a nealkoholických nápojov. Príjemná večera v útulnom lobby a sledovanie filmov z kožených a plne polohovateľných sedačiek je to práve spojenie pre najsilnejší filmový zážitok alebo zorganizovanie firemnej prezentácie či uzatvorenej akcie.

Foto: Cinema City

Dolby atmos a nová laserová projekčná technika pre lepší zážitok z filmu

Dokonalý obraz dokreslí skvelé multi-priestorové ozvučenie Dolby Atmos, ktorá je vlajkovou loďou spoločnosti DOLBY. Ide o špičkové ozvučenie celej sály pomocou desiatky reproduktorov. V sále Dolby Atmos je 34 samostatne ovládaných reproduktorov zabezpečujúcich úplne dokonalý multi-priestorový zvuk. Unikátna laserová projekčná technika so sebou prinesie ešte ostrejší obraz, než ten, na ktorý boli diváci doposiaľ zvyknutí.

Foto: Cinema City

Filmové novinky, na ktoré sa môžete tešiť v Cinema City

Malých, ale aj veľkých filmových nadšencov v septembri poteší animovaný film Labková patrola vo veľkofilme. Fanúšikov nielen futbalu chytí za srdce životopisný film Martin Škrtel: Buď alebo. Koncom septembra príde na veľké plátna dobrodružný film Tvorca od režiséra Rogue One. Október odštartuje horor Saw X a o týždeň neskôr sa môžete tešiť na snímku Vyháňač diabla: znamenie viery. 19. októbra sa môžete tešiť na drámu Vrahovia mesiaca kvetov z dielne režiséra Martina Scorsese, v hlavných úlohách s Robertom De Niro, Leonardom DiCaprio a Lily Gladstone a tiež drámu z českej produkcie Bratia. V novembri sa môžu diváci tešiť na trhákmi nabitý program. November odštartuje česká komédia Ako prežiť svojho muža a tiež trháky ako Marvels, Hry o život: Balada o hadoch a vtáčatkách, animovaný film Trollovia 3. Taktiež sa môžete tešiť na veľkovýpravnú novinku od oscarového Ridleyho Scotta Napoleon či animovaný film Prianie. December prinesie na veľké plátna Wonku, animovaný film Vtáci sťahováci či film Aquaman a stratené kráľovstvo.