SledovaniTV prináša svojim užívateľom prémiový obsah a balíček 11 dokumentárnych staníc len za 10 centov

SledovaniTV prináša svojim užívateľom prémiový obsah a balíček 11 dokumentárnych staníc len za 10 centov Ilustr. foto: SledovaniTV

SledovaniTV rozširuje základné balíčky o niekoľko prémiových programov. Užívatelia sa tak môžu tešiť na filmové, hudobné a dokumentárne stanice. Zároveň ponúka v priebehu celého mesiaca dokumentárny balíček len za 1 Kč/0,10 € na prvý mesiac. Nechýbajú ani pravidelné promo kanály, ktorých je tentoraz hneď 7.

Internetová televízia SledovaniTV pridáva do svojich základných balíčkov prémiové programy. Od začiatku októbra pribudnú do ponuky tri nové stanice.
Obľúbený filmový kanál FilmBox, ktorý uvádza zahraničnú aj domácu tvorbu. Užívatelia sa môžu tešiť na filmové klasiky aj novinky. Dokumentárny program Love nature sa venuje krásam prírody. Vďaka vysokému rozlíšeniu 4K budete mať pocit, že ste na vyprahnutej savane, v živom pralese alebo sa práve potápate na koralových útesoch.

Poslednou novinkou je slovenská dokumentárna stanica Spark so širokým záberom. V programe nájdete programy venované historickým postavám a udalostiam, architektonickým stavbám, prírode i technike. Zmena sa dotkne balíčkov Základný a Štartovací.

Užívatelia s českým balíčkom Štart a slovenskými Start, Start+, Start Plus získajú navyše aj hudobný kanál iConcerts. Ten už je v balíčku Základ a Štartovací obsiahnutý, jedná sa teda o zrovnanie ponuky. Táto stanica prináša na televízne obrazovky koncerty hviezd z celého sveta. Na jednom mieste vedľa seba nájdete interpretov ako je Beyoncé, AC/DC, Elton John, Lana Del Rey, Amy Winehouse a mnoho ďalších.

Už tretí mesiac ponúka služba SledovaniTV možnosť zakúpiť doplnkový balíček za 1 Kč/10centov na prvý mesiac. Tentokrát si môžu užívatelia vyskúšať Dokumentárny balíček, ktorý obsahuje 11 staníc zameraných na náučné programy o histórii, prírode, zaujímavých ľudských osudoch, architektonických skvostoch či vedeckých a technických vymoženostiach. Po skončení akcie bude balíček stáť 99 Kč / 3,99 €.

„Užívatelia môžu už tretíkrát vyskúšať doplnkový balíček za 1 Kč. Veríme, že Dokumentárny balíček si naši zákazníci obľúbia, prinášajú totiž zaujímavé programy o prírode, histórii i vede a technike,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

V októbri tiež nechýbajú už tradičné promokanály. Tentokrát ich je hneď 7, jedná sa o kanály pre dospelých - Brazzers TV, Reality Kings, Desire, Men TV, Babes a True Amateurs a dokumentárnu stanicu TV Spektrum. Ten ponúka programy približujúce život zvierat, históriu či zaujímavosti o svete.