SledovaniTV bude až do januára za polovicu

SledovaniTV bude až do januára za polovicu Ilustr. foto: SledovaniTV

Internetová televízia SledovaniTV spustila svoju predvianočnú zľavovú akciu a ponúka všetkým novým užívateľom službu za zvýhodnenú cenu. Po prvom skúšobnom mesiaci (ktorý je stále za 0,10€/1Sk) budú mať službu so zľavou viac ako 50%! A navyše dostanú darček.

Sledovanie TV nikdy nebolo dostupnejšie. Vďaka jesennej akcii užívatelia ušetria až 618 Sk! Každý nový zákazník získa balíček Základ na tri mesiace s viac ako 50% zľavou. Po prvom mesiaci, ktorý je skúšobný a zákazník zaň platí len 1 Sk, bude mať službu ďalšie 3 mesiace za zníženú cenu 99 Sk/mesiac. Až od 5. mesiaca bude za Sledovanie TV platiť štandardnú cenníkovú cenu 229 Kč mesačne.

Prvý mesiac si navyše používatelia vyskúšajú službu naozaj v plnej paráde vďaka darčeku, ktorým je balíček Premium. Ten obsahuje viac ako 190 kanálov a zahŕňa aj prístup do služby HBO Max. Za tento skúšobný mesiac zaplatia len 1 Kč.

Akcia platí aj v slovenskej službe SledovaniTV. Prvý mesiac môžu používatelia vyskúšať balíček Základný za 0,10 €. Ako darček navyše získajú 175 kanálov z balíčka Prémiový a HBO Max. Nasledujúce tri mesiace potom budú platiť iba 3,99 € mesačne.

‚‚Znížená cena platí iba pre nových zákazníkov, ktorí SledovaniTV doteraz nevyužívajú. Dávame im tak príležitosť výhody našej služby vyskúšať cez Vianoce, kedy sa stretnú s celou rodinou pri tradičných rozprávkach,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

Skrátka neprídu ani existujúci používatelia. Prednedávnom sme doplnili základný balíček o prémiové kanály ako FilmBox, Love Nature 4, Spark TV a iConcerts. V priebehu októbra sme navyše všetkým používateľom pridali videotéku Rik+ s viac ako 5000 titulmi. Navyše pre nich pravidelne pripravujeme rôzne výhodne akcie.