Šťastný piatok v IKEA prináša zľavy až do výšky 50 %, prinášame podrobnosti

Šťastný piatok v IKEA prináša zľavy až do výšky 50 %, prinášame podrobnosti

Do obchodného domu IKEA Bratislava prichádza Šťastný piatok. Vďaka najnovšej akcii spoločnosti IKEA si prídu na svoje milovníci dobrého jedla, ale i zákazníci, ktorí obľubujú bytové doplnky a výhodné cenové ponuky. Členky a členovia IKEA Family sa môžu každý piatok tešiť na vybrané hlavné jedlá vo Švédskej reštaurácii IKEA za polovičné ceny, zľavu 20 % na celú kategóriu výrobkov a dodatočnú zľavu 50 % na vybrané bytové doplnky.

 

Akcia Šťastný piatok bude v IKEA Bratislava prebiehať každý piatok od 9. februára do 30. júna 2024 alebo do vypredania zásob.

IKEA neustále hľadá spôsoby ako urobiť svoj sortiment cenovo dostupný pre čo najviac ľudí. Po dvoch minuloročných vlnách zlacňovania výrobkov, keď predstavila nové nižšie ceny približne u tretiny svojho sortimentu, prichádza spoločnosť IKEA s ďalšou výhodnou akciou. Akcia Šťastný piatok je určená pre členky a členov vernostného klubu IKEA Family, ktorí budú môcť využiť zľavy až do výšky 50 %. Zľavy sa týkajú hlavných jedál vo Švédskej reštaurácii a vybraných produktov zo sortimentu bytových doplnkov. Zákazníci si tak môžu spríjemniť každý piatok do 30. júna 2024.

Pochutnajte si na obľúbených jedlách za polovičnú cenu

Počas šťastných piatkov sa môžu členovia a členky IKEA Family tešiť na 50 % zľavu na vybrané hlavné jedlá vo Švédskej reštaurácii IKEA. V rámci akcie budú 9. februára v ponuke za zvýhodnenú polovičnú cenu štyri hlavné jedlá – mäsové, vegetariánske a bezmäsité guľôčky, aj lososový filet. Zákazníci v reštaurácii nájdu aj jedlá medzinárodnej kuchyne a na svoje si prídu aj milovníci vegetariánskych a bezmäsitých pochúťok.

Nechajte sa prekvapiť každý piatok inými zľavami

Okrem gastronomických zážitkov prinesie Šťastný piatok členom a členkám IKEA Family aj výnimočné zľavy na vybrané produkty. Každý piatok bude možné v IKEA Bratislava využiť špeciálnu 20 % zľavu na celú kategóriu výrobkov. Druhý februárový piatok budú zlacnené všetky panvice, ktoré zákazníkom poslúžia napríklad na prípravu švédskych mäsových guľôčok alebo thajských receptov. Spoločnosť IKEA sa rozhodla potešiť členov IKEA Family aj dodatočnou 50 % zľavou na vybrané bytové doplnky.
Zlacnené kategórie výrobkov a zľavy na vybrané bytové doplnky sa budú pravidelne meniť. Každý piatok členov IKEA Family prekvapia iné zlacnené produkty. Akcia Šťastný piatok platí len pri nákupe v obchodnom dome IKEA Bratislava a pre členov IKEA Family. Na jeden výrobok nie je možné uplatniť dve rôzne zľavy.

Staňte sa členom IKEA Family a užívajte si výhody

Ak ešte nie ste členom IKEA Family, zaregistrujte sa dnes a začnite okamžite využívať všetky výhody, ktoré členstvo prináša, vrátane špeciálnych zliav, kupónov, bezplatnej kávy a čaju a oveľa viac.