Print this page

Cinema City spustila na Slovensku prvý VIP komplex (FOTO)

Spoločnosť Cinema City 21. septembra slávnostne otvorila prvý megaplex na Slovensku. Diváci sa môžu tešiť na 17 sál a celkovou kapacitou 2 400 miest. Súčasťou je aj VIP zóna s luxusnými sálami, vlastnou reštauráciou s menu zostavením od medzinárodného kuchára, filmový bar a tie najlepšie filmové trháky. All-inclusive filmový zážitok jedine v Cinema City VIP.

Filmový zážitok vo veľkom štýle

VIP zóna v Cinema City je samostatná časť kina, ktorá so sebou prináša all-inclusive spojenie vo forme večere a filmu. Súkromná a exkluzívna lobby a 4 prémiové kinosály s celkovou kapacitou 321 miest. Nízky počet miest s luxusnými polohovateľnými kreslami s opierkami na nohy so sebou prináša pohodlie, intímnu atmosféru a ešte silnejší filmový zážitok. VIP je ideálnym miestom nielen pre jednotlivcov či páry, ktorí hľadajú jedinečný all-inclusive zážitok, ale aj tá správna lokalita na oslavy narodenín či firemné akcie.

Foto: Cinema City

Hostia majú sprístupnený vstup do lobby 30 minút pred začiatkom filmu. Nadštandardom kina je vlastná reštaurácia, v ktorej menu navrhol medzinárodne uznávaný kuchár z Refael Taragan pracujúci pre Cinema City vo všetkých kútoch sveta. Ponuka obsahuje širokú škálu predkrmov, hlavných chodov, cestovín, pizze, čerstvého pečiva, množstvo druhov šalátov, pomazánok a ručne vyrábaných dezertov. Všetko jedlo je pripravené priamo v modernej kuchyni reštaurácie výhradne z čerstvých a kvalitných surovín. V aktuálnej ponuke sa nachádzajú špeciality akými sú napríklad Talianske kura piccata, pizza salami s olivami a cibuľou, fusilli s údenou boloňskou omáčkou či omáčkou carbonara, popučené zemiaky s bylinkami, thajský šalát Pad Thai, mandľová pomazánka s cesnakom či čokoládové brownies so slaným karamelom.

Foto: Cinema City

Po večeri je hosťom k dispozícii filmový bar s neobmedzenou konzumáciou popcornu, nachos, nealkoholických nápojov, kávy a čaju. Skrátka všetko, čo potrebujete k maximálnemu vychutnaniu si filmového zážitku v jednej zo štyroch prémiových kinosál.

Miesto pre špeciálne okamihy a nezabudnuteľné VIP zážitky so Cinema City

Počas roka sa vo VIP zóne budú konať špeciálne akcie ako napríklad oslava Halloweenu, oslavy jarných sviatkov, kuchárske show naživo a mnoho ďalších prekvapení. Cinema City VIP je ideálnym miestom pre jedinečný all-inclusive zážitok.