Z tiesňovej linky 155 odchádza hovorkyňa Alena Krčová

Z tiesňovej linky 155 odchádza hovorkyňa Alena Krčová FOto: Archív A.K.

Z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR odchádza hovorkyňa Alena Krčová, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

„Byť súčasťou tímu, ktorého poslaním je záchrana zdravia a životov, bola výzva, ktorú som plnila s rešpektom a pokorou,“ uviedla k svojmu odchodu Alena Krčová, ktorá za tiesňovú linku 155 komunikovala od roku 2017. 

„Alene chcem poďakovať za skvelú prácu. Do komunikácie OS ZZS SR priniesla nové nápady a profesionalitu,“ povedal riaditeľ OS ZZS SR Július Pavčo. 

Komunikáciu s médiami bude za organizáciu dočasne zastrešovať hlavný operátor Viliam Sládek.

Kontakt pre novinárov je +421917 444 223; Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Alena Krčová pred pôsobením na OS ZZS SR pracovala päť rokov ako hovorkyňa a PR manažérka skupiny Falck na Slovensku, v ČR a v Rumunsku. Pôsobila aj ako hovorkyňa Falck Záchranná a.s. a Asociácie záchrannej zdravotnej služby SR. Predtým pracovala ako novinárka - v TASR a neskôr v redakcii Rádiožurnálu Slovenského rozhlasu na pozícii parlamentnej a vládnej spravodajkyne. Patrí k zakladajúcim členom klubu odborníkov na komunikáciu – Komunikačných expertov.