Duel Korčok vs. Pellegrini bol najsledovanejším programom roka (VIDEO)

Duel Korčok vs. Pellegrini bol najsledovanejším programom roka (VIDEO) Foto: Patrik Hapjak Markiza

Finálový prezidentský duel Korčok vs. Pellegrini doposiaľ najsledovanejším programom roka, zaplo si ho až 950-tisíc divákov. Ďalšími najsledovanejšími programami utorka sa stali večerné spravodajské relácie TV Markíza.

Markíza v utorok 2. apríla odvysielala finálový duel postupujúcich prezidentských kandidátov pod názvom Prezident 2024: Predvolebná diskusia s Ivanom Korčokom a Petrom Pellegirinim. V oboch hlavných cieľových skupinách sa stal suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc. V univerzálnej cieľovej skupine 12+ dokonca išlo o zatiaľ najsledovanejší program od začiatku tohto roka, píše televízia v tlačovej správe.

Debatu moderovanú Michalom Kovačičom si včera nenechalo ujsť celkovo až 711-tisíc divákov starších ako 12 rokov a stala sa tak doposiaľ najsledovanejším programom tohto roka na celom trhu. Aspoň na tri minúty si reláciu zaplo dokonca až 950-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Ďalší diváci mohli sledovať duel aj na webe televízie.

V cieľovej skupine 13-55 dosiahol večerný priamy prenos zo Zrkadlovej siene Primaciálneho paláca v Bratislave druhý najvyšší tohtoročný rating v rámci celého trhu 11,6 % a aj nadpriemerný trhový podiel 34,1 %.

V špeciálnom utorkovom vysielaní redakcia Markízy zachytávala príchody oboch prezidentských kandidátov do Primaciálneho paláca, online reláciou v externom štúdiu priamo na Primaciálnom námestí sprevádzal Martin Prôčka, ktorý diskutoval s marketérom Pavlom Minárom a politológom Radoslavom Štefančíkom o prebiehajúcej kampani a šanciach kandidátov uspieť v súboji o post hlavy štátu.