Markíza predstavila nového moderátora Prvých Televíznych novín (FOTO)

Markíza predstavila nového moderátora Prvých Televíznych novín (FOTO) Foto: Markíza

Prvé Televízne noviny, ktoré Markíza vysiela o 17 hodiny, mali dnes nového moderátora. Je ním Dominik Matulaj, ktorý si vyskúšal moderovanie spravodajského bloku v Teleráne ako aj Televíznych novín 12. Od pondelka (19. februára 2024) posilnil tím Prvých Televíznych novín, informuje televízia.

Foto: Markíza

„Po ôsmich rokoch v Teleráne som oddnes začal moderovať Prvé Televízne noviny. Aj keď som na štúdio zvyknutý z Televíznych novín o 12., predsa len som mal na začiatku mierny adrenalín. Ten však postupne opadol. Hodnotím to ako veľmi príjemnú zmenu v pracovnom živote a veľmi sa teším. Ďakujem televízii za dôveru,“ povedal Dominik Matulaj pre markiza.sk.

Dominik Matulaj študoval na Fakulte masmediálnej komunikácie Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Začínal v košickej lokálnej televízii TV Naša, kde moderoval živé vysielanie vrátane správ, telefonických súťaží a rozhovorov. Pracuje aj v rádiu Expres ako redaktor a moderátor spravodajstva a dopravného servisu. Do Markízy prišiel v roku 2016, niekoľko rokov pôsobil v Teleráne, neskôr moderoval aj Ranné Televízne noviny v Teleráne a Televízne noviny o 12.

Z Prvých Televíznych novín pred nedávnom odišla Ivana Zuzelková, ktorá aktuálne moderuje hlavné večerné správy na Markíze.