Začal vychádzať nový týždenník pre východniarov, iné tituly skončili

Začal vychádzať nový týždenník pre východniarov, iné tituly skončili Foto: My Noviny východu

Začali vychádzať nové My Noviny východu.


V januári začal na východe Slovenska – v Prešovskom a Košickom kraji - vychádzať nový týždenník My Noviny východu. „Po šesťdesiatich rokoch začína na slovenskom východe, od Popradu a Rožňavy až po Michalovce a Sninu, znova vychádzať „prísne“ východoslovenský novinový titul – MY Noviny východu,“ takto ohlásila nový titul redakcia.

My Noviny východu patria do siete regionálnych týždenníkov MY vydavateľského domu Petit Press. Majú ambíciu nadviazať na niekdajšie Východoslovenské noviny, ktoré vychádzali viac ako tridsať rokov, od roku 1958 do roku 1990. „Každý týždeň v ňom nájdete správy, politiku, kauzy, komentáre, rozhovory, poznámky, glosy, kultúrny servis, zábavu, krížovky, horoskopy a samozrejme prehľad športových udalostí a výsledkov na východe. Chýbať nebudú ani špeciálne, tematické prílohy a zaujímavé seriály,“ napísalo vydavateľstvo.

Nový týždenník vychádza v rozsahu 24. strán. Nový číslo je na pultoch vždy od utorka.

S príchodom nového týždenníka však skončili viaceré regionálne tituly vydavateľstva. V januári prestali vychádzať Vranovské noviny, Zemplínske noviny, Noviny Spiša, Bardejovské noviny ale aj Popradské a Gemerské noviny.