Pozrite si zákulisie vily na Srí Lanke, kde sa natáča Ruža pre nevestu (FOTO, VIDEO)

Pozrite si zákulisie vily na Srí Lanke, kde sa natáča Ruža pre nevestu (FOTO, VIDEO) Foto: Markíza

Na obrazovky televízie Markíza a Voyo sa po roku vrátila reality šou Ruža pre nevestu. ​Minulý rok sa šou odohrávala v slnečnom Turecku, no tentoraz sa tvorcovia vydali na exotickú Srí Lanku. Luxusná vila sa nachádza priamo uprostred divokej džungle:

Ideálnu vilu do šou Ruža pre nevestu hľadali tvorcovia dlhší čas a mali na výber viaceré objekty. Napokon však zvíťazila viac ako storočná vila. Ide o jednu z najstarších víl na juhu Srí Lanky a je v portugalskom koloniálnom štýle. Počas roka je možné vilu si prenajať a zaujímavosťou je, že sa v nej často organizujú svadby.

Vo vile súťažiace nielen bývajú, ale konajú sa v nej aj rôzne hry, súťaže a odohráva sa v nej aj ceremoniál odovzdávania ruží.

Foto: Markíza

Odporúčame aj: Pozrite sa, kto je v súkromí moderátor Ruže pre nevestu (FOTO)

„Srdcom“ celej vily je obývačka, v ktorej je aj počas tropických dní veľmi príjemne. Dievčatá bývajú v štýlovo zariadených izbách. K dispozícii majú dizajnové a nadštandardne zariadené kúpeľne s veľkým zrkadlom, ktoré sa dá nazvať aj „špiónske“, keďže cez neho možno sledovať dianie v susediacej izbe. Chýbať nemôže ani „beauty room“ určená na skrášľovanie dievčat či veľká kuchyňa.

Foto: Markíza
Vilu si tvorcovia vybrali aj preto, že je v nej dobre prepojený interiér s exteriérom. Vo vonkajšej časti sa nachádza átrium i pôvodné jazierko, ktoré slúži nielen na okrasu, ale aj na ochladzovanie celého priestoru. Obedy a večere majú účinkujúce zabezpečené, raňajky si však budú pripravovať samy na letnej terase. Tvorcovia v nej špeciálne kvôli tomu nechali vybudovať kuchynský ostrovček. Nechýba bazén.

Odporúčame aj: Kto sú súťažiace a ženích z Ruža pre nevestu 2024 (FOTO)
Foto: Markíza

 „Dievčatá sú od Radka oddelené. On má svoje ubytovanie mimo. Prichádzajú do kontaktu, len keď má s nimi rande, pri nejakej hre alebo pri ceremoniáli,“ povedala výkonná producentka šou Natália Harell.


Hodiny nakrúcania v horúčavách boli výzvou pre účinkujúcich aj pre štáb. „Stále musíte rozmýšľať nielen nad obsahom, ale aj nad tým, ako to tu celé zabezpečiť, aby to proste vyzeralo dobre. Aby nám dievčatá neodpadávali z toho tepla, aby to Radko dal dobre. Stále nosíme slnečníky, pokrývky hlavy, je to vec, na ktorú treba myslieť,“ povedal dramaturg šou Ruža pre nevestu.