Kto je kto v Big Brother (FOTO)

Kto je kto v Big Brother (FOTO) Foto: Markíza

Medzi súťažiacimi nájdete učiteľku jogy, podnikateľa, moderátorku aj fitness trénera, všetci budú bojovať o výhru vo výške 100 000 eur.

Do domu Big Brother sa včera nasťahovalo šestnásť spolubývajúcich, ktorých už sleduje 58 kamier 24 hodín 7 dní v týždni. Súťažiaci budú počas svojho pobytu plniť rôzne úlohy, po ktorých bude nasledovať odmena alebo trest.

Spolubývajúci v dome Big Brother:

ANDREJ (34)

Foto: Markíza
Andrej pôsobí ako rodený vodca, ktorý potrebuje mať nad ostatnými kontrolu. Je sebavedomý, vážny a v živote mu imponujú ľudia, ktorí dosiahli úspech. Živí sa podnikaním a hovorí plynulo štyrmi jazykmi. Má rád hudbu, saunovanie a umenie. Situácie sa snaží riešiť s pokojom, u ostatných ale neznáša klamstvo a neporiadok ho dokáže vytočiť do vývrtky.

ZOE (29)

Foto: Markíza
Zoe pochádza z Prahy a možno môže spočiatku pôsobiť ako čudáčka a excentrička, ale zdanie klame. Má veľký zmysel pre humor a pokojnú a milú povahu, takže je možné, že v dome bude pôsobiť v úlohe hlavnej mierotvorkyne. Živí sa ako visual menchandiser v obchode s konfekciou. Vo voľnom čase sa venuje kresleniu a umeniu burlesque.

VÍT (26)
Foto: Markíza
Vítek z Prahy je radostný, vtipný a zvedavý človek, ktorý rád počúva svoj vnútorný hlas. Je veľmi zhovorčivý a rýchlo nadväzuje priateľské vzťahy, napriek tomu je občas aj trochu samotársky. Živí sa podnikaním. Jeho koníčkom je hľadať veci, ktoré môže predať. Organizuje blšie trhy. Nedávno tiež vydal knihu, ktorá sa venuje pasívnemu príjmu.

ROLAND (43)
Foto: Markíza
Roland je rodeným vodcom a do domu vstupuje s pevným presvedčením, že práve on zvíťazí. Mladšie ročníky v ňom vidia otca, ženy v ňom vidia prototyp ideálneho manžela a pre ostatných vodcov je rovnocenným partnerom. Pôsobí dojmom spoľahlivej a ochraňujúcej osobnosti a dôveryhodného muža. Sám má však problémy s dôverou v ženy, pretože nedávno prešiel vo vzťahu sklamaním. Pochádza z obce Želovce na strednom Slovensku a aktuálne žije v Nemecku. Medzi jeho koníčky patrí cestovanie, šport a poľovníctvo.

TARIK (22)
Foto: Markíza
Tarik sa narodil v Českej republike a žije v Brne, ale jeho rodičia sú pôvodom z Bosny a Hercegoviny. To sa odráža aj na jeho charaktere a temperamente, ktoré predstavujú jedinečnú fúziu mentalít oboch národov. Je veselý, hlučný a svojim emóciám necháva voľný priechod. Je naskrz pozitívnym človekom a túži zažiť skutočnú lásku. Neznáša však klamstvá, klebety a akýkoľvek druh nespravodlivosti. Pracuje v cestovnej kancelárii a závodne hrá futsal.

PETRA (46)
Foto: Markíza
Petra môže na prvý pohľad pôsobiť dojmom zvodkyne s trochu drsnejším spôsobom správania. To je však skreslený pohľad a súdiť ju len podľa vzhľadu je nespravodlivé. V skutočnosti je to veľmi láskavá a milujúca žena. Jediné, čo ju skutočne dokáže nahnevať, je neporiadok v domácnosti. Je posadnutá čistotou a sama priznáva, že táto vlastnosť jej môže v dome Big Brother spôsobovať problémy. Je vydatá a má dve deti. Pochádza z Vyškova a venuje sa pole dance a cvičeniu.

SOŇA (28)
Foto: Markíza

Soňa je ambiciózna mladá žena, ktorá vie, ako na seba upútať pozornosť a je pre to schopná urobiť takmer čokoľvek. Pochádza z Oravského Veselého, ale už po škole odišla žiť do Prahy, aby si splnila svoj sen – stať sa slávnou. Jej rodina bola spočiatku proti, ale nakoniec ju nechala odísť pod podmienkou, že sa bude živiť sama. Po ťažkých začiatkoch sa jej odhodlanie nakoniec vyplatilo a dnes je moderátorkou malej televíznej stanice. Svoju účasť v Big Brother berie ako príležitosť posunúť sa v kariére ešte ďalej. Jej veľkou vášňou je hip hop, venuje sa aj hre na klavíri a športu.

KATRIN (24)

Foto: Markíza
Katrin je na prvý pohľad očarujúca mladá žena, ktorá si je vedomá svojich predností a dokáže ich veľmi obratne využívať vo svoj prospech. Rada by v živote našla muža, ktorý bude schopný splniť všetky jej nároky: ambiciózneho, inteligentného, ​​úspešného a podporujúceho. Zároveň ale nechce byť vnímaná len ako pekná tvár, preto tiež odmietla účasť v zoznamovacej reality šou a radšej sa prihlásila do Big Brother. Pochádza z obce Šterusy na Slovensku a živí sa ako freelancerka.

KRISTÝNA (27)
Foto: Markíza
Kristýna je krásne mladé dievča, ktoré poháňa túžba byť obľúbená a milovaná. Vie, že je príťažlivá a vie to aj využiť. Zároveň je trochu materialistická a nemá problém priznať to. Jej správanie občas môže pôsobiť chaoticky, čo zaručuje, že ani ostatní spolubývajúci sa s ňou nebudú v dome nudiť. Rada by v živote dosiahla niečo, na čo môže byť pyšná. Víťazstvo v súťaži je preto pre ňu veľmi dôležité. Za peniaze z výhry by si nechala urobiť nové prsia, užila si cestovanie a kúpila si vysnívané auto. Živí sa ako barmanka. Pochádza z Mladej Boleslavi, ale žije v Prahe.

KAROLÍNA (30)

Foto: Markíza
Karolína je učiteľkou jogy a pochádza z Hořic v Podkrkonoší. V jej blízkosti sa nikto nebude nudiť. Vždy je obklopená ľuďmi, smiechom, emóciami a hudbou. Medzi jej záľuby patrí okrem jogy aj spirituálny rozvoj a tanec s ohňom. Nedávno vydala knihu o meditácii a spoluorganizuje aj festival s podobnou tematikou. Najviac sa bojí hádok medzi spolubývajúcimi. Prípadnú výhru v Big Brother by rada investovala.

FRANTIŠEK (36)

Foto: Markíza
František je neoficiálny fitness tréner súťaže Miss Czech Republic. Je aktívny, vytrvalý, pracovitý a zameraný na víťazstvo. Nikdy žiadnu prácu nenechá nedokončenú. Jeho tetovaním zdobené telo je jeho chrámom a na svojom vzhľade si veľmi zakladá. Medzi jeho koníčky patrí fitness, zdravá výživa a šperky. V dome Big Brother by si rád našiel priateľku, ak tam stretne takú, ktorá bude spĺňať jeho vysoké nároky. Pochádza z Vrbna pod Pradědem, ale momentálne žije v Prahe.

STANISLAV (27)
Foto: Markíza
Stanislav z Čelákovic je človekom, ktorý sa ľahko necháva uniesť svojimi emóciami a rád si užíva všetko, čo mu život ponúka. Má charakteristický zmysel pre humor, ale občas dokáže byť aj škodoradostný a občas môže okolo seba vytvárať chaos. Živí sa ako rekvizitár a medzi jeho koníčky patrí skateboard, hudba a tanec. V dome Big Brother pre neho bude najväčšou výzvou abstinencia.

BARBARA (37)
Foto: Markíza
Barbara pochádza z Prahy a pôsobí ako prirodzený vodca. Jej silnými stránkami sú lojalita, zmysel pre humor, na druhej strane dokáže byť aj pekný cholerik, najmä, keď sa stretne s bezohľadnosťou, ignorantstvom, sebectvom alebo lenivosťou. Pracuje ako moderátorka v rádiu a medzi jej koníčky patrí hranie videohier, komiksy, stavebnice a zbieranie figúrok.

DÁVID (37)

Foto: Markíza
Dávid je komunikatívny, živelný a úprimný človek, ktorý sa vždy snaží s ostatnými nájsť spoločnú reč. Živí sa ako fitness tréner a motivačný kouč. Je milujúcim manželom a otcom malej dcéry a jeho rodina je pre neho na prvom mieste. Je veľmi disciplinovaný a medzi jeho koníčky patrí šport všetkého druhu - od behu, fitness až po box. Pochádza zo Senca.

ELLA (38)

Foto: Markíza
Ella je spoločenská a výrečná a nebojí sa presadiť svoj názor. Pred dvoma rokmi sa rozviedla a odvtedy rada skúša nové veci, ako napríklad adrenalínové športy, cestovanie a ďalšie aktivity. V budúcnosti by rada s niekým založila rodinu, ale kvôli vysokým nárokom na partnera zatiaľ toho pravého nenašla. Pracuje v marketingu, pochádza zo slovenskej Topoľnice a miluje varenie, šport a návštevy kina.

TEREZA (27)
Foto: Markíza
Tereza z Vimperka pracuje ako podpora na zákazníckom servise. Je doslova časovanou bombou, ktorá nenechá nikoho na pokoji. Jej temperament totiž nemusí každému vyhovovať. Je impulzívna, starostlivá a občas aj panovačná. Má vlastné vnímanie sveta, ktoré za každú cenu obhajuje. Medzi jej koníčky patrí čítanie, filmy, cestovanie, hudba a starostlivosť o jej dve milované mačky. Sama má trochu obavy, ako bude v dome Big Brother znášať dlhodobú izoláciu.

O svetovo obľúbenú reality čou neprídu ani televízni diváci. Vždy o deň neskôr epizódy v pracovné dni odvysiela TV Markíza a v soboty v priamom prenose príde Big Brother Naživo na Voyo aj do vysielania TV Doma. Okrem toho je špeciálne pre predplatiteľov Voyo pripravený od utorka aj špeciálny Big Brother Live stream. Dvojhodinovú porciu živého vysielania toho, čo sa aktuálne v dome Big Brothera deje, si budú môcť diváci užiť každý deň od 16:00 hod. do 18:00 hod.

Súčasťou šou je aj špeciálna aplikácia Big Brother, ktorá je už teraz dostupná na stiahnutie. Pomocou nej budú mať diváci možnosť ovplyvňovať dianie v dome a pomáhať „veľkému bratovi“ rozhodovať o tom, kto bude každý týždeň z domu vysťahovaný, ale napríklad aj o tom, aký trest dostanú súťažiaci za porušenie pravidiel.