Všetky zápasy najvyššej slovenskej futbalovej ligy aj naďalej exkluzívne na Voyo

Všetky zápasy najvyššej slovenskej futbalovej ligy aj naďalej exkluzívne na Voyo

Nová sezóna najvyššej slovenskej futbalovej súťaže, ktorá po novom nesie názov Niké liga, odštartuje v piatok 28. júla 2023 prvým zápasom Banskej Bystrice a Podbrezovej.

Najvyššia slovenská futbalová liga sa rozbehne po dvojmesačnej letnej prestávke na plné obrátky a fanúšikovia budú môcť pod novým názvom Niké liga aj v sezóne 2023/2024 opäť sledovať kompletne všetky zápasy exkluzívne prostredníctvom streamovacej služby Voyo, ktorá je domovom najlepšieho slovenského futbalu. Vybrané stretnutia budú aj naďalej prinášať televízie Dajto a Nova Sport.

Nový ročník ligy odštartuje jej 31. sezónu v histórii samostatnosti. Nováčikom v nadchádzajúcej sezóne najvyššej futbalovej súťaže je mužstvo FC Košice. Úvodným zápasom novej sezóny Niké ligy bude regionálne derby MFK Dukla Banská Bystrica – FK Železiarne Podbrezová (piatok 28. júla 2023 o 20:30 hod. na Nova Sport 1 a Voyo). Najväčším lákadlom 1. kola bude zápas nováčika sezóny FC Košice s majstrovským Slovanom Bratislava (sobota 29. júla 2023 o 20:30 hod. na Dajto a Voyo) – pôjde zároveň o Zápas mesiaca.

Všetky zápasy Niké ligy budú aj naďalej s komentárom a vo full HD kvalite dostupné naživo i zo záznamu predplatiteľom streamovacej služby Voyo. Dva vybrané zápasy budú navyše vysielané, rovnako ako v uplynulej sezóne, na televíznych obrazovkách. Piatkové duely bude vždy vysielať Nova Sport a nedeľné, prípadne sobotné (v závislosti od harmonogramu našich klubov v pohárovej Európe) stretnutia TV Dajto.
 
Počas letných mesiacov majú televízne zápasy výkop o 20:30 hod., mimo tohto obdobia o 17:30 hod. Všetky ostatné zápasy sa začínajú o 18:00 hod. (duely hrané v mesiacoch júl, august, september, október, apríl, máj) respektíve o 15:00 hod. (zápasy hrané v ostatných mesiacoch – november, december, február, marec). Aj v novej sezóne sa diváci môžu tešiť na Zápasy mesiaca, ktoré budú snímané na dvanásť kamier vrátane slow-motion. Od sezóny 2023/2024 budú už všetky ostatné televízne zápasy produkované na desať kamier. V jarnej časti sezóny sa zvýši počet kamier aj pri výrobe Voyo zápasov.
 
Všetko podstatné z každého kola Niké ligy aj v tejto sezóne zmapuje spolu s  futbalovými expertmi tradičný magazín GÓÓÓL!, ktorý budú v týždennej periodicite aj naďalej ponúkať Voyo a TV Dajto. Magazín bude mať premiéru vždy v nedeľu večer, aby fanúšikom sprostredkoval najlepšie momenty a reakcie aktérov čo najskôr – bezprostredne po aktuálnom kole.