Buďte pripravené na leto! Objavte 5 trendových typov plaviek na slnečnú sezónu

Buďte pripravené na leto! Objavte 5 trendových typov plaviek na slnečnú sezónu Foto: Modivo

S predlžujúcimi sa dňami a stúpajúcimi teplotami je čas začať plánovať slnečné dni pri bazéne alebo na pláži. A ako lepšie začať prípravy na leto, než výberom plaviek, ktoré budú vyzerať nielen trendy, ale tiež lichotia vašej postave? Či sa chystáte ležať pri bazéne alebo užívať si vlny v oceáne, máme pre vás päť typov najtrendovejších plaviek, ktoré vám zabezpečia štýl počas celej sezóny.

Ktoré sú tie najpopulárnejšie plavky?


Bikiny s vysokým pásom

Tento trend inšpirovaný retro štýlom sa v posledných rokoch vrátil a nie je ťažké pochopiť prečo. Bikiny s vysokým pásom ponúkajú komfort a zároveň zakryjú a stiahnu bruško, ktoré môže byť pre niektoré ženy chúlostivou časťou tela. Navyše predlžujú nohy a zvýrazňujú pás, čím vytvárajú siluetu presýpacích hodín, a vyhovujú tak väčšine typov postáv. Či dávate prednosť výrazným potlačiam alebo klasickým jednofarebným modelom, pre každú z vás sa určite nájdu vkusné bikiny s vysokým pásom. Pozrite sa napríklad na najnovšiu kolekciu od MODIVO tu: https://modivo.sk/c/zeny/oblecenie/plazova-moda/plavky.

Plavky s jedným ramienkom

Rozlúčte sa s tradičnými ramienkami a privítajte šik asymetrický look. Tento trend dodáva klasickým plavkám nezvyčajný element, priťahuje pozornosť na kľúčne kosti a ramená a zároveň poskytuje dostatočnú oporu. Plavky cez jedno rameno sú obzvlášť lichotivé pre ženy so širokými ramenami, pretože pomáhajú vyrovnať hornú časť tela a vytvárajú proporcionálnejšiu postavu. Zvoliť si môžete elegantný jednofarebný dizajn alebo pútavé vzory. V oboch prípadoch určite urobíte štýlový dojem.

Plavky s jedným ramienkom    Foto: Modivo

Plavky s asymetrickými výkrojmi

Ak chcete na pláži upútať pozornosť, vykrojené plavky sú tou správnou voľbou. Tieto odvážne modely majú strategicky umiestnené výrezy, ktoré ukazujú to správne množstvo pokožky a dodajú vášmu vzhľadu šmrnc. Môže to byť jemný bočný výrez, alebo odvážny dizajn s odhaleným stredom tela, vykrojené plavky sú ideálne pre tie dámy, ktorí chcú zaujať. Obzvlášť vhodné sú pre ženy s postavou presýpacích hodín, pretože zvýrazňujú pás a krásny tvar. Váš look dokončite vkusnými doplnkami a vhodnou obuvou. Inšpirovať sa môžete DeeZee topánkami.

Volánové vrchné diely plaviek

S volánikovým vrchným dielom bikín dodáte vašim plavkám hravý nádych. Zvoliť môžete jemné alebo objemné volániky, ktoré pridajú vášmu plážovému outfitu textúru a pohyb a vytvoria romantickú atmosféru, ktorá je na leto ideálna. Volániky na hornom diele bikín lichotia najmä tým postavám, ktoré majú menšie poprsie, pretože dodávajú objem a rozmer oblasti hrudníka. Kombinujte ich s nohavičkami s vysokým pásom pre vintage look, alebo s kontrastnými potlačami, ak chcete vyzerať modernejšie.

Športové plavky

Pre tie z vás, ktoré sú na slnku a pri vode aktívne, sú športové plavky nevyhnutným doplnkom. Tieto plavky, ktorých základom je funkčnosť, spájajú elegantné línie s odolnými materiálmi a ponúkajú priliehavý, ale pružný strih, ktorý umožňuje pohyb. Pre tento typ plaviek je typický racerback alebo cross-back dizajn, čo zaručuje optimálnu podporu a voľnosť pohybu počas dĺžok v bazéne alebo energických zápasov plážového volejbalu. Vyrobené sú z rýchloschnúcich tkanín a stelesňujú všestrannosť. Žiarivé odtiene alebo odvážne vzory zvýraznia rázny charakter ich nositeliek, zatiaľ čo zosilnené švy a strategické vypchávky poskytujú pohodlie a istotu. Športové plavky sú vhodnou voľbou pre dámy, ktoré chcú viac než len štýl pri svojich vodných a plážových aktivitách.

Bez ohľadu na typ postavy alebo osobný štýl si dnes každá žena dokáže vybrať trendové plavky podľa svojho vkusu. Či dávate prednosť klasickým strihom a tvarom alebo odvážnym výrazným kúskom, nebojte sa experimentovať s rôznymi dizajnami a vzormi, kým nenájdete dokonalý plavkový komplet, v ktorom sa budete cítiť sebavedomo a pohodlne. Pretože leto a slnko si určite užijete lepšie v štýle a komforte.