Najlepšie medzinárodné privátne bankovníctvo na Slovensku má Erste Private Banking

Najlepšie medzinárodné privátne bankovníctvo na Slovensku má Erste Private Banking Foto: Erste Private Banking

Erste Private Banking, ktoré poskytuje služby klientom Slovenskej sporiteľne v oblasti privátneho bankovníctva, získalo ocenenie od britského odborného magazínu Euromoney. Erste Group uspela celkovo 5-krát. Okrem Slovenska získali jedno ocenenie kolegovia z Chorvátska a tri ceny prevzali kolegovia z Rakúska.

„Teší ma, že našu neustálu snahu a tvrdú prácu poskytovať našim klientom privátneho bankovníctva tie najlepšie služby oceňujú nielen oni samotní, ale aj vážené tretie strany ako Euromoney. Takéto uznanie potvrdzuje naše rozhodnutie z posledných rokov, že chceme dosiahnuť ešte ambicióznejšie kvantitatívne ciele, ktoré vyplývajú zo silnejšej spolupráce s retailovým bankovníctvom Slovenskej sporiteľne a z priblíženia privátneho bankovníctva ku kapitálovým trhom a korporátnemu bankovníctvu,“ vraví Tomáš Petrus, riaditeľ Erste Private Banking na Slovensku.

Erste Private Banking poskytuje na Slovensku služby od roku 2011 so silným regionálnym zastúpením v celej krajine. Je jedným z lídrov na slovenskom bankovom trhu, spravuje aktíva v celkovej hodnote viac ako 1,3 miliardy eur pre svojich viac ako 1 800 dobre situovaných klientov.