Marek Steiger je novým riaditeľom komunikácie Seyforu

Marek Steiger je novým riaditeľom komunikácie Seyforu Foto: Seyfor

Seyfor, jeden z najväčších európskych poskytovateľov firemných ICT riešení, posilňuje svoj manažérsky tím. Na pozíciu riaditeľa komunikácie nastupuje Marek Steiger, ktorý sa v prvom rade zameria na posilnenie povedomia o nedávno rebrandovanej spoločnosti.

 

Jeho cieľom je tiež zjednotenie komunikácie všetkých 34 platforiem, ktoré Seyfor vyvíja a dodáva podnikateľom, firmám aj korporáciám v 38 krajinách vrátane slovenského trhu.

Marek Steiger pôsobil 14 rokov v Zoo Praha, kde mal na starosti programové a vzdelávacie aktivity, venoval sa rozvoju marketingovej komunikácie a obchodných projektov. Ako šéf externej komunikácie v spoločnosti Vodafone riadil okrem iného mediálne uvedenie mobilných taríf s neobmedzenými dátami na slovenský trh, predstavenie 5G sietí či akvizície UPC. Okrem novej pozície v Seyfore si zachováva aj doterajší post šéfa brandu a komunikácie v sesterských spoločnostiach Imper a Mediaboard (predtým Monitora). V rámci svojich ďalších aktivít sa Marek Steiger dlhodobo venuje pedagogickej činnosti so zameraním na etológiu a životné prostredie a vo voľnom čase aktívne športuje.

Spoločnosť Seyfor aktuálne zamestnáva vyše 1 700 ľudí a obsluhuje zákazníkov v 38 krajinách. Medzi klientov využívajúcich Seyfor softvérové ​​riešenia patria spoločnosti ako E.ON Česká republika, fínska colná správa, Zentiva, Tatra Trucks, Marius Pedersen, Business Lease a ďalšie.

„Po významných akvizíciách realizovaných na jeseň minulého roka chcem prispieť k stabilizácii spoločnosti Seyfor v novom zložení. Značky, ktoré Seyfor kúpil, sú známe a našou úlohou je udržať a ďalej posilniť ich potenciál pri súčasnej integrácii ich technológií do našich systémov. Okrem posilnenia externej komunikácie vnímam ako svoju úlohu aj rozvíjanie interných vzťahov a vyzdvihnutie profesionality a schopností kľúčových osobností vo firme,“ dodáva Steiger.