Telekom s nekonečnom predstavuje aj novú kreatívu (VIDEO)

Telekom s nekonečnom predstavuje aj novú kreatívu (VIDEO) Foto: Telekom

S uvedením nových mobilných paušálov začiatkom septembra, ktorých hlavnou dominantou je nekonečno, Telekom uvádza súčasne aj novú kreatívu z dielne MUW Saatchi & Saatchi.

Nekonečné paušály boli donedávna produktom vyššej cenovej kategórie, teda dostupné len pre určitú skupinu ľudí. Telekom teraz prináša nový rad nekonečných paušálov pre väčšie množstvo zákazníkov. „Pri vymýšľaní spotu sme sa naplno ponorili do nekonečna a posúvania hraníc. A naša vlastná zvedavosť nás doviedla k tomu, ako by to asi vyzeralo, keby to nekonečno obsahu, ktoré sledujeme, prekročilo hranice mobilného telefónu a doslova nás obklopilo. Bohužiaľ, my si na takýto zážitok v skutočnom svete asi ešte počkáme, ale našich hrdinov sme to v spote nechali okúsiť. A bola to jazda!“ opisuje ideu kampane kreatívny riaditeľ MUW Saatchi & Saatchi, Jaroslav Vígh.

„Nekonečné paušály prinášajú ľuďom nekonečné možnosti. Keď vás nič neobmedzuje, necháte sa doslova pohltiť obľúbeným obsahom, až máte pocit, že ste jeho súčasťou. Ten pocit sa ťažko opisuje, ale myslím, že náš nový spot ho vystihol výborne,“ hovorí Michal Mrnčo, manažér marketingovej komunikácie.

Hoci sú v spote využité aj 3D efekty, scéna s monopostom bola reálne natočená. „Od začiatku sme v spote chceli driftujúcu formulu, ale ani sami sme neverili, že sa nám ju podarí získať a reálne natočiť. Produkcia však nezaváhala a my sme zrazu sedeli uprostred noci v obrovskom sklade, kde pár metrov od nás driftovala formula,“ približuje natáčanie záverečnej scény senior copywriterka Zuzana Martiniaková.

O produkciu spotu sa postaral Hitchhiker Films spolu s režisérom Danom Dekanom. Za kamerou opäť stál Martin Chlpík. Kampaň dopĺňa aj kľúčový vizuál so symbolom nekonečna a v rôznych recutoch a formátoch sa objaví aj na sociálnych sieťach.

Vizitka kampane:

Klient: Slovak Telekom – Slovak Telekom
Creative Director: Jaroslav Vígh
Copywriter: Ivana Polohová, Ivana Viteková, Zuzana Martiniaková, Sabina Lukáčová
Art Director: Tomáš Bánik, Matej Ježko, Veronika Holaňová
Unit Director: Tatiana Hrutková
Account Manager: Marián Zverbík, Zuzana Havranová
Stratég: Lenka Dzurendová
Produkcia: Hitchhiker Films
Réžia: Dano Dekan
Kamera: Martin Chlpík
Post-production: EKRAN
Sound Design: Samuel Jurkovič
Mediálna agentúra: Wavemaker