4ka oslavuje 8. narodeniny! Darčekom zadarmo poteší všetkých zákazníkov

4ka oslavuje 8. narodeniny! Darčekom zadarmo poteší všetkých zákazníkov

Telekomunikačný operátor 4ka oslavuje 4. októbra už svoje 8. narodeniny. a tešiť sa z toho môžu všetci zákazníci. Operátor pri tejto príležitosti pripravil darčeky ako pre zákazníkov svojich mobilných, tak aj pevných služieb.

 

„8-krát hurá! K našim 8. narodeninám sme pripravili darček pre každého nášho zákazníka. Chceme sa tak poďakovať za vernosť a podporu, ktorú nám vyjadrujú aj pod Petíciou za udržanie konkurenčného prostredia na trhu mobilných služieb. Vážime si každého jedného z vás, ešte raz, ďakujeme!,“ hovorí Andrea Čagalová, senior manažérka pre produkt a propozície 4ka.

GIGA dát v mobile na mesiac zadarmo

Všetkých zákazníkov mobilných služieb čaká darček v podobe GIGA dátového balíka, stačí si ho aktivovať v mobilnej aplikácii Moja 4ka a poslať 4ke narodeninový vinš. Balík 1GB dát v SR na 30 dní je možné aktivovať od 3. do 5. októbra a bude aktivovaný každému, nezávisle od typu paušálu, ktorý má zákazník aktivovaný.

4KA TV na celý víkend

4ka nezabúda ani na zákazníkov pevných služieb pre ktorých tiež pripravila zaujímavý darček. Každý zákazník, ktorý má aktivovaný akýkoľvek programový balík 4KA TV získa od 4ky na celý víkend, teda od večera 6.10. až do rána 9. 10.2023, kompletnú programovú štruktúru všetkých TV programov zdarma. Zákazníci operátor tak môžu počas víkendu vyskúšať viac ako 111 TV kanálov v ponuke 4KA TV.

Súťaž o 4 x slúchadlá Apple AirPods 3 pre všetkých

4ka si nachystala súťaž aj pre úplne všetkých zákazníkov aj nezákazníkov. Do súťaže o 4 slúchadlá Apple AirPods 3 sa môže zapojiť naozaj každý. Stačí vyplniť osemsmerovku, ktorú nájdete na narodeninovom webe 4ka.sk/darcek  a výsledok osemsmerovky pošlite operátorovi emailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. do 8.10.2023. Operátor potom zo správnych odpovedí už 9.10.2023 vyžrebuje 4 šťastných výhercov.