Kto je kto v Let's Dance 2024 (FOTO)

Kto je kto v Let's Dance 2024 (FOTO)

Tanečná šou plná hviezd, elegancie a emócií Let's Dance sa vracia na obrazovky televízie Markíza!

 Nová deviata séria opäť prináša vystúpenia pripomínajúce hollywoodske produkcie, kreatívne kostýmy a strhujúce tanečné výkony celebrít. V porote bude sedieť tanečník a choreograf Ján Ďurovčík, Tatiana Drexler a moderátorka Adela Vinczeová.

Petra Dubayová
Foto: Markíza
Petra Dubayová je slovenská herečka. Študuje herectvo na VŠMU v Bratislave. Aktuálne hrá predavačku Evu v seriáli Dunaj, k vašim službám. Nie je len talentovanou herečkou, ale i vynikajúcou speváčkou. Má za sebou už rôzne muzikálové úlohy v Divadle Nová scéna ako Šľahačková princezná, Bambuľka či Rasputin. Aktuálne tancuje v šou Let's Dance.

Odporúčame aj: Kto sú moderátori a porota Let's Dance 2024 (FOTO)

Juraj Bača
Foto: Markíza
Juraj Bača je slovenský herec. Hral vo filmoch ako Amnestie, či Zázračný nos. Na obrazovkách TV Markíza sa objavil v seriáloch Rex, Búrlivé víno, Pán profesor, či Oteckovia. Aktuálne tancuje v šou Let's Dance.

Michaela Kocianová
Foto: Markíza
Michaela Kociánová je slovenská modelka, ktorá žne úspech aj vo svete. Objavila sa na titulkách svetoznámych magazínov a predvádzala pre svetoznámych návrhárov a zahrala si aj v reklame s hercom Judeom Laweom. Aktuálne tancuje v šou Let's Dance.

Martin Novák
Foto: MarkízaŠtudoval na Hotelovej akadémii v Bratislave a už od roku 2004 pracoval vo viacerých známych reštauráciách. Od roku 2019 šéfuje dvom reštauráciám na pezinskom zámku. Martinovou mantrou v správnej sú čerstvosť, lokálne zdroje, hravosť a fantázia. Varil pre členov holandskej aj britskej kráľovskej rodiny, získal množstvo prestížnych ocenení a v roku 2022 sa umiestnil na druhom mieste rebríčka Best Chefs. Pre svoju reštauráciu získal už dvakrát ocenenie Hotelová reštaurácia roka. Okrem varenia sa venuje aj vzdelávaniu, pôsobil ako lektor v škole varenia Chef parade a Škola varenia pre gurmánov Svätý Jur. Relácia Na nože nebude jeho televíznou premiérou, pred kamerou sa už objavil vo viacerých šou o varení. Je vášnivým poľovníkom a nadovšetko miluje svoju manželku a dve deti.

Jakub Jablonský
Foto: Markíza
Jakub Jablonský je slovenský herec. Študoval herectvo na VŠMU v Bratislave. Aktuálne hrá postavu Dávida v seriáli Dunaj, k vašim službám. Okrem toho tancuje v deviatej sérií šou Let's Dance. 

Hana Gregorová
Foto: Markíza
Hana Gregorová je slovenská herečka. Bola manželkou českého herca Radoslava Brzobohatého, s ktorým má syna Ondřeja. Z prvého manželstva s jordánskym manželom Gassanom má dcéru Rolu. Bola manažérkou Divadla Radka Brzobohatého. Hrala vo filmoch Orbis Pictus, Tábor padlých žien, Kára plná bolesti, pavilón šeliem a mnohé ďalšie. NA obrazovkách televízie Markíza hrala v seriáli Chlapi neplačú. Aktuálne tancuje v deviatej sérii šou Let's Dance.

Anna Jakab Rakovská
Foto: Markíza
Anna Jakab Rakovská je slovenská herečka. S manželom, hercom Róbertom Jakabom, majú dcéru Agnes a syna Ondreja. Hrala v seriáloch ako Dunaj, k vašim službám, Oteckovia, či Kuchyňa. Aktuálne tancuje v deviatej sérii šou Let's Dance.

Ján Ďurica

Foto: MarkízaJán Ďurica je bývalý slovenský futbalový reprezentant. Hrával na pozícii stredného, príležitostne aj ľavého obrancu. Pochádza z futbalovej rodiny, otec Ján a brat Pavol sú futbalisti. Ďurica hrával aj za kluby DAC Dunajská Streda a Artmedia Petržalka. Bol súčasťou petržalského tímu, ktorý sa v roku 2005 prebojoval do hlavnej súťaže Ligy Majstrov. V roku 2006 prestúpil do klubu Ruskej superligy FC Saturn Moskovská oblasť, 16. januára 2006 absolvoval premiéru v jeho drese V roku 2009 prestúpil do klubu Lokomotiv Moskva, s ktorým v sezóne 2014-15 vyhral Ruský pohár. Jeho poslednou zastávkou v Turecku bol Trabzonspor, kde odohral dve sezóny. Posledný klub, za ktorý hral bola Dukla Praha. V roku 2019 ukončil jeho bohatú futbalovú kariéru. Aktuálne tancuje v šou Let's Dance.

Tina
Foto: Markíza

Tina, vlastným menom Martina Kmeťová, rod. Csillaghová je slovenská speváčka. Podieľala aj na moderovaní projektov TV Markíza ako boli Superstar, či Hlas Česko Slovenska. Má rada soul a černošskú hudbu, inšpiruje ju hip hop, a to aj slovenský.
20. februára 2013 porodila syna Lea (Leonarda), ktorého má s futbalistom Richardom Lásikom. Jej manželom bol rapper Michael Kmeť, známy pod umeleckým menom Separ. Má s ním dcéru Tiu Liliannu. Aktuálne tancuje v šou Let's Dance.

Juraj Loj
Foto: Markíza

Juraj Loj je slovenský herec. Známym sa stal účinkovaním v televíznom seriáli Búrlivé víno, kde stvárňoval postavu Martina Roznera. Za vedľajšiu rolu vo filme Šarlatán bol nominovaný na Českého leva. Účinkoval v šou Tvoja tvár znie povedome. Aktuálne tancuje v deviatej sérii šou Let's Dance.

Ján Tribula

Foto: MarkízaVyštudoval trénerstvo so špecializáciou na jazdecké disciplíny, bol členom redakčnej rady časopisu Jazdectvo a dostihy a Životný štýl, pracoval ako dokumentačný pracovník v Ústave súdneho lekárstva a neskôr ako reportér v mestskej televízii v Poprade. S televíziou Markíza spolupracoval od jej vzniku a od roku 1999 je interným zamestnancom. Je redaktorom Televíznych novín, venuje sa témam z oblasti krimi, cirkevným témam, kuriozitám, či reportážam z hôr a šoubiznisu. Aktuálne tancuje v šou Let's Dance.