Donášková služba foodora na Slovensku skončila

Donášková služba foodora na Slovensku skončila Foto: foodora

Donášková služba foodora, ktorá na Slovensku pôsobí od roku 2021, ukončuje svoju činnosť. Dôvodom tohto rozhodnutia je zmena investičných priorít spoločnosti. Toto rozhodnutie nadobudlo účinnosť dnes, 4. apríla 2024 o 09:00. Informuje spoločnosť v tlačovej správe.

“Ukončenie našich služieb na Slovensku bolo ťažkým rozhodnutím. Po dôkladnej analýze a zvážení sme však presvedčení, že toto rozhodnutie nám umožní presmerovať naše investície do iných krajín s väčšími príležitosťami, čo nám v konečnom dôsledku pomôže na ceste k udržateľnému rastu a dlhodobému úspechu,” povedal Pedram Assadi, CEO spoločnosti Delivery Hero Europe. "Chceme sa poďakovať našim zákazníkom, partnerom, kuriérom a zamestnancom za ich podporu a oddanosť. Našim cieľom je zaistiť, aby proces ukončenia prebiehal čo najhladšie pre všetky zúčastnené strany.”

Kuriéri, partneri a zákazníci dnes budú informovaní a dostanú podrobné informácie o tejto záležitosti. 

Foodora  je donášková služba, ktorá pôsobí v 7 krajinách Európy - v Rakúsku, Českej republike, Dánsku, Maďarsku, Fínsku, Nórsku a Švédsku. Doručuje rôzne produkty vrátane potravín, výrobkov pre domácnosť a jedál v reštauráciách za 30 minút alebo menej. foodora je súčasťou spoločnosti Delivery Hero, poprednej svetovej platformy pre lokálne doručovanie.