Print this page

Markíza spúšťa šou Tvoja tvár znie povedome s Fialovou, Bičanom aj Pycom Foto: Markíza

Osem známych osobností sa predstaví na Markíze v neobvyklých úlohách.


Televízia Markíza onedlho prinesie na obrazovky nový zábavný formát so zahraničnou licenciou. „Čo sa stane, keď známe osobnosti prevezmú na seba identitu hudobných legiend a snažia sa ich čo najlepšie napodobniť? Vznikne vynikajúca veľkolepá šou plná nezabudnuteľných hitov, zábavy a dokonalých kostýmov s názvom Tvoja tvár znie povedome," avizuje televízia.

Originálny názov relácie je Your Face Sounds Familiar a prvýkrát sa vysielal v roku 2011 v Španielsku. Odvtedy sa predal do viac ako 30 krajín po celom svete – Veľkej Británie, Talianska, Ruska, Argentíny, Číny a ďalších.
Relácia bude mať premiéru na Markíze v nedeľu 6. marca.

Podstatou zábavnej relácie je, že známe osobnosti sa snažia čo najlepšie napodobniť svetoznáme hviezdy ako Amy Winehouse, George Michael, Rihanna, Freddie Mercury, Beyoncé a ďalších. Pričom o víťazovi rozhodujú diváci.

V slovenskej verzii bude o priazeň divákov bojovať osem známych mien - herečky Helena Krajčiová, Barbora Švidraňová a Michaela Čobejová, zabávači Štefan Skrúcaný a Andrej Bičan, víťazi speváckej súťaže SuperStar Emma Drobná a Lukáš Adamec a moderátor a redaktor Televízie Markíza Viktor Vincze.

Ich výkony bude posudzovať porota v zložení Zuzana Fialová, Dano Dangl a Mário Kuly Kollár. Moderátorom bude Martin Pyco Rausch.