Hríbova Lampa sa nečakane vracia na obrazovku

Hríbova Lampa sa nečakane vracia na obrazovku Reprofoto

Relácia Pod lampou už vystriedala dve televízie, teraz ide do ďalšej.

 

 

Diskusná relácia, ktorú vyrába vydavateľstvo časopisu .týždeň, patrí medzi najdlhšie vysielané relácie na Slovensku.
Minulý rok sa RTVS rozhodla nepredĺžiť zmluvu s vydavateľstvom. Po spore s Václavom Mikom sa vydavateľstvo obrátilo na čitateľov so žiadosťou o finančnú podporu. Najprv ohlásili štart vysielania relácie na webe, dnes v televízii.

Lampa sa bude vysielať opäť aj na televíznej obrazovke - na kresťansky zameranej televízii TV Noe, ktorá je vo väčšine káblových operátorov v Česku aj na Slovensku. „Dohoda je dlhodoba, TV Noe prejavila záujem zhruba pred dvoma mesiacmi," povedal pre Omédiách.com moderátor a tvorca relácie Štefan Hríb.

 Reprofoto tyzden.sk

Dnes večer o 22.00 odvysiela televízia Noe diskusiu, v ktorej František Mikloško komentuje prijatie Róberta Bezáka u pápeža Františka a Jiří Grygar popíše prvú sekundu nášho vesmíru.

Na webe .týždňa by sa mal objaviť nový diel, ktorého témou je Korupcia na Slovensku a v Česku. „Na úvod prišiel šéfredaktor Denníka N Matúš Kostolný, hovoríme o bláznivom rozhodnutí vlády ignorovať jeho redaktorov, Potom diskutujeme s Mariánom Leškom z nadácie Zastavme korupciu, Andrejom Leontievom z advokátskej kancelárie TaylorWessing, Hanou Marvanovou, zakladateľkou českej iniciatívy Veřejnost proti korupci a blogerkou Veronikou Remišovou o únose štátu a korupcii ako zhora organizovanej činnosti," popísal diel diskusie, ktorá pôjde na TV Noe o týždeň, Hríb.

Odporúčame aj: Podrobnosti o spore medzi RTVS a Štefanom Hríbom

V minulosti vysielala reláciu väčšinou STV, krátko bola aj v JOJ.