SledovaniTV nadeľuje deťom tri prémiové kanály

SledovaniTV nadeľuje deťom tri prémiové kanály

Júnové promo kanály od SledovaniTV tentokrát potešia hlavne deti a ich rodičov. Celý mesiac majú užívatelia zadarmo dostupné stanice JimJam, Disney Channel a Disney Junior.

Celý jún sa môžu užívatelia tešiť na tri detské stanice. Promo kanály tohto mesiaca sú totiž venované práve najmenším divákom. Stanica JimJam, Disney Channel a Disney Junior budú mať všetci používatelia v základných balíčkoch.

Stanice sa venujú najmä animovanej tvorbe pre zábavu aj poučenie. Kanál Disney Junior je vhodný aj na zoznámenie sa s cudzím jazykom, vysiela totiž iba v angličtine.

„Jún, ktorý začína dňom detí, sme sa rozhodli venovať práve tým najmenším. Rozprávky, poučenie aj zoznámenie s angličtinou – to všetko bude určite zaujímavé nielen pre nich, ale aj pre ich rodičov,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.
Výber toho najlepšieho zo všetkých troch kanálov nájdu používatelia v tematickom výbere „Rozprávky na promokanáloch“ na domácej obrazovke televíznej aplikácie alebo v sekcii TV tipy na webe.