Ťapáková definitívne odchádza aj z televízie

Foto: Markíza Foto: Markíza

Bývalá šéfka televízie Markíza Zuzana Ťapáková nekončí len na poste generálnej riaditeľky, ale definitívne končí aj v televízii Markíza.

 


Podľa informácií Omédiách.com sa dnes (piatok) Ťapáková prvýkrát stretla s novým generálnym riaditeľom, kde sa dohodli na podrobnostiach ukončenia spolupráce Ťapákovej s televíziou.
Bývalú generálnu riaditeľku v televízii nevideli od príchodu nového riaditeľa.

 

Spoločnosť Central European Media Enterprises (CME) ohlásila príchod nového riaditeľa Matthias Settele 25. septembra.
Settele má bohaté televízne skúsenosti. Bol napríklad konzultantom pre verejnoprávnu rakúsku televíznu stanicu ORF, či pracoval pre nemeckú skupinu RTL MTG/Viasat a Turner Broadcasting International.

Odporúčam aj: Markíza má nového riaditeľa, Ťapáková končí

Zuzana Ťapáková sa stala generálnou riaditeľkou Markízy v roku 2010, keď nastúpila na pozíciu po Václavovi Mikovi, ktorý sa sám vzdal funkcie.
Ťapáková bola predtým riaditeľkou Centra marketingu televízie, zabezpečovala propagáciu televízie na verejnosti, strategické plánovanie imidžu v rámci Public relations a Corporate identity. V televízii je od jej začiatkov.Vyštudovala divadelnú a filmovú vedu na VŠMU, kde prednášala dejiny divadla. Neskôr pracovala v Slovenskom rozhlase v metodicko-výskumnom kabinete. Po novembri v reklamnej agentúre GGK a MARK/BBDO.