Spoznajte výhody DIGI. Benefit Voyo štart pre všetkých

Spoznajte výhody DIGI. Benefit Voyo štart pre všetkých

DIGI v aktuálnej komunikácii predstavuje všetky výhody satelitnej a káblovej televízie. Zákazníci DIGI aj naďalej môžu využiť benefit bezplatnej inštalácie, 150 TV programov pre celú rodinu, ako aj nový benefit Voyo štart pre všetkých zákazníkov.

NOVÝ BENEFIT VOYO ŠTART PRE VŠETKÝCH

Široká multižánrová ponuka programov a svetového športu, bezplatná inštalácia či televízna služba bez viazanosti. To je len niekoľko z výhod, ktoré DIGI ponúka. Novinkou je výhodný benefit Voyo štart pre každého zákazníka bezplatne.

Voyo ponúka atraktívny obsah, ktorý zahŕňa knižnicu s množstvom filmov a seriálov, obľúbené relácie, legendárne česko-slovenské komédie a rozprávky. Ako bonus je obsah dostupný bez reklám a mnohé tituly aj skôr ako televízna premiéra. Populárna služba umožní všetkým zákazníkom DIGI sledovať až 5 videí každých 30 dní v cene predplateného mesačného balíka služieb DIGI. Zároveň prvých 14 dní získajú možnosť sledovať neobmedzené množstvo videí z vybraného obsahu Voyo.

„V DIGI poskytujeme zákazníkom výhody, ktoré sú pre nich dôležité. K našej dlhodobej ponuke množstva kvalitných TV programov, služieb bez viazanosti či inštalácie bez poplatku sme pridali nový benefit Voyo štart. Vďaka nemu získajú zákazníci prístup k množstvu filmového a seriálového obsahu v cene základného balíka,“ uvádza Michal Mažár, riaditeľ pre marketing a predaj spoločnosti DIGI SLOVAKIA.

OBJAVTE BOHATÚ PROGRAMOVÚ PONUKU

Športoví fanúšikovia sa môžu aj naďalej tešiť na bohatú ponuku športových programov, ktoré ponúknu to najlepšie zo svetového futbalu, zápasy UFC, preteky F1, ale aj priame prenosy z amerického NFL. Vďaka DIGI GO si môžu zákazníci DIGI Slovakia vychutnať zápasy Premier League či Ligy majstrov, kedykoľvek a kdekoľvek, za zvýhodnenú cenu 1,90 € mesačne.

Detskí diváci a ich rodičia si vyberú z ponuky 12 obľúbených detských programov vrátane populárneho TV Rik, ktorý je k dispozícii už v štandardnom balíku.
Najnáročnejších filmových divákov poteší balík Platinum, ktorý ponúka to najlepšie z filmovej zábavy vďaka programom Cinemax 1 HD, Cinemax 2 HD a Film Europe. Spolu s maďarským balíkom je zákazníkom k dispozícii až 70 programov s maďarskou zvukovou stopou.

Viac informácií nájdete na https://www.digislovakia.sk/spoznajte-vyhody-digi/

Základná cena balíka Štandard začína už od 10,60 € mesačne a balíka Premium už od 14,60 € mesačne. Všetky služby DIGI Slovakia sú k dispozícii bez viazanosti s pokrytím na celom Slovensku a inštaláciou bez poplatku.