UPC má nový spravodajský balíček News aj s vešteckou TV8

UPC má nový spravodajský balíček News aj s vešteckou TV8

Spoločnosť UPC od 1. októbra rozšírila pre svojich zákazníkov ponuku programov digitálnej káblovej televízie UPC DIGITAL o program Russia Today a vytvorila aj nový balíček News.

 

 

Do balíčka Basic spoločnosť UPC Broadband Slovakia zaradila ruskú spravodajskú stanicu Russia Today, ktorú zákazníci nájdu na kanálovej pozícii Rezerva 5. Celkový počet TV staníc v ponuke UPC DIGITAL týmto už presiahol číslo 150.

Zároveň spoločnosť vytvorila aj nový tematický balíček "News" v ponuke „UPC DIGITAL".

News "obsahuje 9 najvýznamnejších spravodajských televíznych staníc ako: CNN, BBC, CBNC, Euronews, Detsche Welle, France 24, Russia Today, TV5," píše UPC v tlačovej správe. Zaujímavosťou je, že do skupiny medzi známe spravodajské stanice zaradila UPC aj vešteckú televíziu TV8.
"Užívatelia služby UPC DIGITAL, balíček Entry, získajú nový balíček „News" za zľavnený mesačný paušál 1,90 €. Užívatelia balíčkov BASIC a EXCKLUSIVE získavajú balíček „News" automaticky v cene predplatených služieb," píše spoločnosť.

Kontroverzná TV8 vysiela na Slovensku a v Čechách, prináša rôzne veštecké relácie, kurzy veštenia, zaoberá sa nadprirodzenými silami, vysiela telefonické súťaže a hudobné relácie.