Noro Dolinský sa vracia na obrazovku aj s novou reláciou

Noro Dolinský sa vracia na obrazovku aj s novou reláciou Foto: TA3

Súčasťou zmien, ktoré aktuálne prebiehajú v televízii TA3 je nová grafika, zmena na 24-hodinové vysielanie ale aj nové formáty, v ktorých TA3 ráta aj s Norom Dolinským ako moderátorom.

Po excese s alkoholom vedenie TA3 hlavného politického moderátora stiahlo z obrazu. Teraz sa na obrazovku vracia ako tvár novej dennej relácie s názvom Raňajky. Tá bude mať premiéru v pondelok 13. septembra.

„Ranné vysielanie bude prinášať divákom nielen aktuálne spravodajstvo, počasie a dopravný servis, ale aj užitočné rady a servisné informácie. Súčasťou vysielania budú živé vstupy a zaujímaví hostia v štúdiu,“ avizuje televízia.

Noro Dolinský bude dramaturgom a spolumoderátorom relácie. Moderátorom bude aj nová tvár TA3 Alexander Štefuca, známy v médiách ako motoristický redaktor ale aj rozhlasový moderátor, ktorý pôsobil v rádiu Viva, Vlna, Aktuál či v Slovenskom rozhlase.

Interakciu s divákmi a servisné témy bude mať na starosti reportérka Nikola Detáriová.

„Alexander Štefuca aj Noro Dolinský majú dlhoročné skúsenosti s úspešným ranným vysielaním, preto sme sa rozhodli angažovať ich v tomto formáte,“ uviedla Oľga Dúbravská, riaditeľka marketingu Televízie TA3.
V úvodnom pondelkovom rannom vysielaní bude hosťom v štúdiu premiér Eduard Heger, ktorý bude hovoriť o návšteve pápeža Františka na Slovensku.

Ranný blok Raňajky bude vo vysielaní od pondelka do piatka v čase 6.00 - 9.00 hod.