Senzi TV promuje Skrúcaného ako svoju tvár, on o tom nevie

Foto: JOJ Foto: JOJ

Nová televízia spúšťa vysielanie už 1. augusta. Na obrazovky sa vrátia aj hlásateľky Ada Straková s Norou Beňačkovou.

 

 

Nová v poradí štvrtá televízia zo skupiny JOJ začína vysielať už vo štvrtok 1. augusta. Senzi TV bude vysielať mesiac skúšobne, ostrý štart má naplánovaný na 1. septembra.
Tvárami televízie bude herec Štefan Skrúcaný, ktorý hrá v JOJkárskom Paneláku, ale aj spevák Otto Weiter, informuje o tom televízia na svojom webe.

Televízia bude mať vlastných moderátorov. Opäť sa na obrazovku vrátia niekdajšie hlásateľky zo socialistickej Československej televízie Ada Straková a Nora Beňačková. Obe istý čas moderovali vysielanie pri štarte JOJ Plus v roku 2008.

Hlásateľky Beňačková a Straková    Foto: Avon

„Senzi TV vráti na naše obrazovky hity, ktoré už pomaly vymierajú. Nová Senzi TV prinesie hudobnú produkciu mnohých žánrov, primárne známe „repete" hity, dychovku, revival music, folk, ale aj balkánske či trampské hity, ale aj svadobné piesne a iné. Televízia Senzi bude oddychovým kanálom s obľúbenou hudbou, ktorú si diváci budú môcť dokonca i objednať," ohlasuje v tlačovej správe televízia.
Vysielaním bude sprevádzať taktiež niekdajšia moderátorka Počasia na Markíze herečka Veronika Paulovičová.

Senzi TV bude vysielať nepretržite 24 hodín, zameraná je na divákov vo vekovej kategórii 40+.
Televízia už pripravuje pre Senzi TV aj vlastný web.

Aktualizácia 31. 7.: Hoci JOJ na svojej stránke informuje, že Skrúcaný bude tvárou novej televízie, herec o tom nevie.  „Doteraz o tom nič neviem. Telefonoval mi niekto z produkcie, že unikli nejaké informácie, a že hneď ako sa vrátim z dovolenky, tak ma budú kontaktovať. Ja som však už druhý týždeň z dovolenky doma a doteraz ma oficiálne stále nikto neoslovil,“ povedal pre Nový čas Skrúcaný.