TA3 bude mať novú reláciu - Investujeme (VIDEO)

TA3 bude mať novú reláciu - Investujeme (VIDEO)

Televízia TA3 tesne pred koncom roka spúšťa novú reláciu s názvom Investujeme. Relácia, ktorá je zameraná na finančné a ekonomické témy, bude mať premiéru v utorok 22. decembra o 18:00. Moderovať ju bude dvojica redaktorov TA3 - Lenka Ježová a Rastislav Iliev.

Cieľom formátu je podľa TA3 okrem aktuálneho diania priniesť divákom aj servisné informácie, keďže podľa posledných štúdií sa v oblasti investícií orientuje len jeden z 10 ľudí. „S odborníkmi v danom segmente rozoberieme témy, ktoré v súčasnosti rezonujú nielen u nás, ale aj vo svete. So zástupcami ministerstiev, ďalších štátnych inštitúcií či súkromného sektora vám poradíme, ako rozumne investovať a nestratiť sa vo svete financií,“ píše TA3 v tlačovej správe.

Hosťami prvej relácie budú: Eduard Heger (OĽANO), podpredseda vlády a minister financií, riaditeľ odboru dohľadu nad kapitálovým trhom Peter Tkáč (NBS), generálny riaditeľ investičnej skupiny Proxenta Pavol Kožík a riaditeľka predaja investičnej skupiny Proxenta Renáta Domčeková.

Minister financií a predstaviteľ NBS budú diskutovať o stave slovenskej ekonomiky a o tom, čo nás čaká v roku 2021. Dotknú sa aj problémov investičnej skupiny Arca, ktoré otriasli finančným trhom. Zástupcovia investorov zhodnotia situáciu okolo Arcy, ale aj to, či nasledujúci rok aj napriek kríze bude priať novým projektom.