Print this page

Dôležitá správa: Lionel Messi môže prísť aj k vám domov (VIDEO) Reprofoto DIGI SLOVAKIA

Lionel Messi sa rozhodol. Vrátil sa do hry - ostal v klube Barcelony a aj vy môžte už na jeseň sledovať nielen športové umenie najlepšieho svetového futbalistu ale aj ďalšiu futbalovú elitu.

DIGI Slovakia na jeseň prichádza s novou sezónou svetových futbalových líg. Zákazníci si aj naďalej vychutnajú na obrazovkách DIGI SPORTU LaLigu, Bundesligu či Seriu A. Na programe PREMIER SPORT nebude chýbať slávna Premier League. Okrem futbalu má DIGI pre zákazníkov pripravených aj niekoľko obľúbených benefitov a noviniek: televíziu a internet bez viazanosti, 100 % bonus na inštaláciu či DIGI Sport videotéku v aplikácii DIGI GO.

V jesennej kampani sa DIGI spája so známym hercom Danom Heribanom.

LIONEL AJ U VÁS DOMA

Významné podujatia, športové zápasy či koncerty sa nedejú iba vo väčších mestách. DIGI vďaka 100% pokrytiu územia prináša zákazníkom svetový futbal a bohatú ponuku programov pre celú rodinu, nech sú kdekoľvek. V tomto duchu sa nesie aj jesenná komunikácia s obľúbeným slovenským hercom Danom Heribanom.

„Aj túto športovú sezónu štartujeme s nabitou ponukou svetového futbalu. Lionel Messi zostal v Barcelone, a tak si ho môžeme spolu užiť na DIGI Sporte. Fanúšikovia boli zvedaví, ako dopadnú prestupové šumy, my sme však boli presvedčení, že vďaka našej širokej ponuke ho naši zákazníci uvidia aj v ďalšej sezóne,“ vysvetľuje Michal Mažár, riaditeľ marketingu a predaja.

Zákazníci si od 12. septembra vychutnajú live zápasy anglickej Premier League, španielskej LaLigy, talianskej Série A či nemeckej Bundesligy na programoch DIGI Sport a Premier Sport. Okrem širokého výberu športových programov DIGI aj naďalej ponúka filmové, dokumentárne, hudobné či detské programy za dlhodobo výhodnú cenu už od 9,60 EUR mesačne a bez viazanosti.

Podrobnosti: www.digislovakia.sk/LIONEL

100 % BONUS NA INŠTALÁCIU A TV BEZ VIAZANOSTI

DIGI Slovakia aj naďalej poskytuje televíznu službu bez viazanosti. Zákazníkom zároveň ponúka 100 % bonus na inštaláciu a satelit. Pri jeho plnom využití zákazník za inštaláciu nič neplatí. Cena TV balíkov aj internetu zostáva nezmenená.

Viac informácií o aktuálnej ponuke zákazníci získajú na infolinke 0850 211 112 alebo na webe www.digislovakia.sk