Markíza bude mať špeciálny večer - Spolu pre Slovensko (VIDEO)

Markíza bude mať špeciálny večer - Spolu pre Slovensko (VIDEO) Reprofoto Markíza

Televízia Markíza odvysiela v nedeľu, 7. júna 2020, so začiatkom o 20:30 charitatívny večer s názvom Spolu pre Slovensko. V spolupráci so Slovenskou sporiteľňou prinesie na obrazovky program, v rámci ktorého sa známe osobnosti predstavia spoločne s hrdinami z prvej línie v boji s COVID-19.

 

Súčasťou vysielania budú hudobné vystúpenia spevákov, povzbudivé slová od osobností z celého Slovenska aj zábava.

Napríklad vystúpi spevák Richard Müller, ktorý v televíznej premiére predstaví svoj nový singel Anomália, Adam Ďurica, Marián Čekovský spolu so svojou sestrou Ľubicou Čekovskou, speváčka Nela Pocisková v sprievode husľového virtuóza Filipa Jančíka, Mário "Kuly" Kollár si zaspieva s víťazkou SuperStar Terezou Maškovou, Emma Drobná s jazzovou legendou Petrom Lipom a svoje spevácke umenie predvedú aj herci Peter Brajerčík a Juraj Loj.

Súčasťou večera bude aj finančná zbierka na podporu charitatívnych projektov Nadácie Slovenskej sporiteľne a Nadácie Markíza zameraných na pomoc ľuďom postihnutých koronakrízou.

Večerom bude divákov sprevádzať Adela Vinczeová a Viktor Vincze.

Cieľom zbierky je podpora projektov a činnosti mimovládnych organizácií, zameraných na pomoc pri pandémii koronavírusu u najohrozenejších skupín. Nadácia Slovenskej sporiteľne finančne podporí Krízovú linku pomoci, ktorá poskytuje anonymnú, nonstop a bezplatnú psychologickú pomoc a podporu pre ľudí alebo ich blízkych, ktorí sa ocitli v kríze v súvislosti s ochorením COVID-19. N

Nadácia Markíza chce prostredníctvom Asociácie poskytovateľov sociálnych služieb v SR podporiť deti a mládež v núdzi, týrané matky s deťmi zažívajúcimi domáce násilie, matky s deťmi v núdzi.

„Od začiatku krízy sa snaží Slovenská sporiteľňa spolu so svojou nadáciou pomáhať. Ako inovatívny a zodpovedný líder veríme v spolupatričnosť a úspešnú budúcnosť našej krajiny. Práve preto sme sa rozhodli v spolupráci s našimi partnermi priniesť najväčší benefičný event Spolu pre Slovensko.  Veríme, že tento mimoriadny večer prinesie radosť, povzbudenie, ale aj konkrétnu pomoc, veď len spolu máme na to prekonať všetky výzvy, ktoré stoja pred nami,“ povedal člen správnej rady Nadácie Slovenskej sporiteľne a zároveň generálny riaditeľ banky Peter Krutil.