Markíza chystá špeciálny program Koronavírus na Slovensku: Ako ďalej? (VIDEO)

Markíza chystá špeciálny program Koronavírus na Slovensku: Ako ďalej? (VIDEO) Reprofoto TV Markíza

Televízia Markíza pripravuje špeciálny večer s názvom Koronavírus na Slovensku: Ako ďalej?

Relácia s moderátormi Zlaticou Švajdovou Puškárovou a Michalom Kovačičom bude rozdelená do dvoch častí, na publicistický súhrn doterajšieho diania nadviaže veľká debata s hosťami, ktorí majú v rukách budúcnosť Slovenska.

Do relácie pozvali premiéra Igora Matoviča, ministra hospodárstva Richarda Sulíka, ministra financií Eduarda Hegera, ministra zdravotníctva Mareka Krajčího, a odborníkov na epidemiológiu Andreu Kalavskú a Vladimíra Krčméryho. Príde aj ekonomický odborník a bývalý minister financií Ivan Mikloš.

„Reláciu sme rozdelili do dvoch častí. Najprv to bude autentický pohľad späť, čo sa vlastne stalo, prečo to väčšina sveta podcenila, až zistila, že tu nejde o bežnú chrípku, ale o niečo ďaleko vážnejšie, čo naše generácie ešte nezažili. Napokon dostanú slovo tí, ktorí momentálne rozhodujú o našich životoch a osudoch,“ povedala dramaturgička a spoluautorka scenára Zuzana Štelbaská.

Redaktorka a režisérka programu Lenka Stanková sa respondentov pýtala aj na to, či sa situácia u nás ešte stále môže zvrtnúť talianskym či španielskym smerom, aké sú naše vyhliadky podľa najnovších analýz, akou cestou pôjdeme ďalej, a aké parametre musia byť splnené, aby sa život vrátil opäť do normálu.

špeciálne vysielanie odvysiela Markíza v utorok 21. apríla  so začiatkom o 20:30 do približne 21:30.