Producentka Bonda vylúčila špekulácie, že agentom 007 bude žena (VIDEO)

Producentka Bonda vylúčila špekulácie, že agentom 007 bude žena (VIDEO) Foto z filmu

Budúcim Jamesom Bondom bude opäť muž, a nie žena. Potvrdila to v rozhovore s magazínom Variety filmová producentka Barbara Broccoliová, ktorá stojí aj za najnovšou bondovkou, v ktorej hlavnú úlohu stvárnil opäť Daniel Craig.

 

Päťdesiatjedenročný herec sa vo filme Nie je čas zomrieť, ktorý do kín vstúpi v apríli, objaví v hlavnej úlohe legendárneho britského agenta 007 naposledy.

Médiá vo svete už začali špekulovať, kto si agenta Jej Veličenstva zahrá po Craigovi. "Môže mať akúkoľvek farbu pleti, ale je to muž," uistila teraz Broccoliová, ktorá bondovky produkuje spoločne s Michaelom Wilsonom. Broccoliová povedala, že verí vo vytváranie silných ženských postáv, ale nechce, aby mužské postavy hrali ženy.

Filmy o Bondovi patrí tradične medzi kasové trháky. Napríklad Skyfall z roku 2012 zarobil celosvetovo viac ako miliardu dolárov.

V nadchádzajúcom dvadsiatom piatom filme o Jamesovi Bondovi stvárni hlavnú úlohu opäť Brit Craig. Jeho úhlavného nepriateľa si v snímke režiséra Caryho Fukunaga zahrá držiteľ Oscara za rolu Freddieho Mercuryho vo filme Bohemain Rhapsody, americký herec Rami Malek.

Ďalšie postavy novej bondovky si zahrajú Lashana Lynchová či Ana de Armasová, vo svojich predchádzajúcich úlohách vystúpia Ralph Fiennes, Léa Seydouxová, Naomie Harrisová, Rory Kinnear a Jeffrey Wright. Práve o britskej černoške Lynchovej vlani britská tlač špekulovala ako o možnej budúcej agentke 007.