SledovanieTV prináša viaceré programové novinky

SledovanieTV prináša viaceré programové novinky Foto: SledovanieTV

Internetová televízia SledovanieTV.sk si pre svojich klientov pripravila vianočnú nádielku v podobe prémiových kanálov v základných balíčkoch.

Vianočné promo akcie

Používatelia služby SledovanieTV.sk, ktorí majú zakúpený niektorý zo základných balíčkov (ŠTART PLUS, Štart, Štart Komplet, Základ), budú môcť po celý december zadarmo sledovať viac ako 300 filmov dostupných vo filmotéke alebo si pustiť niektorý z 13 kanálov zo skupiny Filmbox (Filmbox Extra HD , Filmbox Premium, Filmbox Family, FightBox Plus, EroxHD, 360 Tune BOX HD, EroxxxHD, Docubox, FashionBOX HD, Fight Box, Filmbox Fast and fun, Filmbox arthouse Filmbox PlusFilmbox) a novo zaradený kanál o varení TV Paprika.

Od 13. do 31. decembra bude v TV balíčkoch dostupný obľúbený detský kanál Minimax a filmový kanál AMC.

Mojich 7

Veľkou novinkou je zaradenie doplnkového balíčku Mojich 7, kde si užívateľ sám navolí kanály, ktoré chce mať v balíčku dostupné. Voľbu 7 vybraných kanálov si môže každý mesiac ľubovoľne meniť. V jednom balíčku tak môže sledovať prémiové, detské, športové, filmové a dokumentárne kanály. Zatiaľ bude tento balík dostupný len pre klientov v partnerských sieťach.

SledovanieTV prináša aj ďalšiu ponuku. Od decembra do svojej ponuky pridáva kanál TV Rik, Disney Jr. a Travel Channel. V januári plánuje zaradiť tematický balíček s ruskými kanálmi.

Akčná ponuka:

Vyskúšajte základný balíček s viac ako 70 TV kanály, spätným prehrávaním a nahrávkami na prvý mesiac len za 10 centov: SledovanieTV.sk.
Sledujte na webe, mobile, smart TV (Samsung, LG, Panasonic, Hisense, Sony, Philips, Sharp, Thomson a ďalších) a aj Apple TV.