Print this page

Orange TV mení podmienky, zvýhodňuje svojich zákazníkov Foto: Orange

Minulý rok spoločnosť Orange predstavila novú ponuku Orange TV, v ktorej pribudli nové možnosti príjmu televízie, začala vysielať nová prémiová televízna stanica Orange Sport, rozšírila sa ponuka programov.

 

Prístup k programu viacerých kanálov Orange Sport, ktoré prinášajú exkluzívne športy ako Ligu majstrov, slovenskú Fortuna ligu či Premier League, dostali aj zákazníci konkurencie.

Spoločnosť má novú stratégiu – poskytovať konvergentné služby - teda viacero služieb spojených do jedného balíka. S ňou mení aj podmienky pre jednotlivých užívateľov, tak, aby pritiahla zákazníkov nielen k televízií ale aj k ostatným službám.

 

Zákazníci Orange TV budú mať výhodnejšie podmienky

Súčasťou doterajšej ponuky Orange TV je, že vysielanie Orange Sport je dostupné nielen ako štandardná služba pre zákazníkov Orangeu, ale využiť ju môžu aj zákazníci konkurencie. Doteraz zaslaním SMS správy molhi získať denný, týždenný alebo mesačný prístup k obsahu, ktoré vysiela Orange Sport.

Po novom sa denný a týždenný prístup k balíku Orange Sport prostredníctvom SMS ruší. Mesačný prístup aj pre nezákazníkov Orange prostredníctvom SMS alebo internetu ostáva ale za zvýšenú cenu - 12 eur.

Výhodnejšie to je pre zákazníkov služby Orange TV, pre ktorých v rámci doplnkového Balíka Orange Sport to je za 3 eurá mesačne, alebo komplexného športového Balíka Super Šport + za 6 € mesačne.

Prečo táto úprava cien? „Hoci je exkluzívny obsah Orange TV dnes dostupný pre každého, vrátane zákazníkov konkurencie, našim primárnym cieľom je, pochopiteľne, presvedčiť ľudí o výhodách Orange TV a o tom, že sa oplatí byť zákazníkom Orangeu. Je prirodzené, že chceme uspokojiť primárne potreby našich vlastných zákazníkov, preto by maximum aktivít, vylepšení a tie najvýhodnejšie služby mali byť dostupné v prvom rade pre nich,“ vysvetľuje Martin Hromkovič, riaditeľ marketingového úseku pre rezidenčných zákazníkov Orangeu.

Nosnou ponukou pre Orange na najbližšie obdobie je balík služieb Love, tam smeruje spoločnosť aj najvýhodnejšiu televíznu ponuku - od 30 eur mesačne* (*Love 30 €), ktorý kombinuje televíziu, internet a hlasový paušál aj s výhodami (Orange Šport na 24 mesiacov zadarmo, 25 % zľavu na ľubovoľné 3 ďalšie Go paušály, 3 tematické balíčky na 24 mesiacov zadarmo (Love 60€), 50 % zľavu na službu Spojenie dát, Bonus na zariadenie až do výšky 240€ (Love 60€ s Go 40€.))

Výhody pre nových aj starých zákazníkov

Orange TV má po minuloročných inováciách 88 tisíc zákazníkov, z toho 10 tisíc na satelitnej platforme. Oproti minulosti Orange TV rozšírila ponuku o ďalšie maďarské stanice, pričom spoločnosť nevylučuje, že sa jej vlastná športová televízia Orange Sport neobjaví aj v ponuke u iného operátora. „Sme otvorení sprístupniť distribúciu Orange Sport aj iným operátorom po akceptovaním finančných a technických podmienok,“ povedal Hromkovič.

Zároveň spoločnosť avizuje, že pri akciových ponukách nebude zvýhodňovať len nových zákazníkov, ale možnosť využiť výhody budú mať aj starí zákazníci. „Našou ambíciou je byť jednoduchí, spravodliví a transparentní,“ dodal marketingový riaditeľ.