MS v hokeji 2019 sú tu! Naladíte ich v TV, cez internet alebo na mobile

MS v hokeji 2019 sú tu! Naladíte ich v TV, cez internet alebo na mobile

Naše televízne obrazovky opäť čaká športový sviatok. Majstrovstvá sveta v hokeji 2019 sa tento rok konajú dokonca na našej pôde v Bratislave a Košiciach. RTVS im teda bude venovať mimoriadnu pozornosť.

 

Od piatku 10. mája do nedele 26. mája sa môžete tešiť na všetkých 64 stretnutí od základných skupín až po play-off a finále.

Jednotka odvysiela všetky zápasy Slovákov, ktorí začínajú už v piatok 10. mája o 20.15 proti USA. V skupine A ich potom čaká ďalších šesť duelov. Postupová matematika káže, že na postup do vytúženého štvrťfinále pred domácim publikom musíme v tabuľke skončiť aspoň na 4. mieste.

Ako a kde prenosy sledovať?

Jednotka a Dvojka sú dostupné vo vysokom rozlíšení s akýmkoľvek programom Digitálnej TV SWAN-u. Základný program s viac než 40 TV kanálmi môžete mať už od 7,99 eur mesačne.

Oplatí sa aj balík služieb DUO kombinujúci televíziu s vysokorýchlostným optickým internetom už od 14,99 eur mesačne.

RTVS si totiž okrem televíznych prenosov pripravila aj živý stream vo Full HD rozlíšení na webovej adrese hokej.rtvs.sk. Ten každý rok ponúka obľúbenú alternatívu pre prípad, že budú televízne obrazovky u vás doma okupovať tí členovia domácnosti, ktorí hokeju príliš nefandia.

Dá sa to aj na mobile - s aplikáciou SWAN GO

K šampionátu ale nemusíte byť pripútaní len doma. Vďaka aplikácii SWAN GO pre Android a iOS si môžete zápasy pozrieť aj na displeji vášho mobilu či tabletu.

Okrem toho SWAN GO boduje až 48-hodinovým archívom dostupným ZADARMO, takže hokejové zápasy si môžete pozrieť aj zo záznamu, napríklad po príchode z práce. SWAN GO ponúka okrem Jednotky a Dvojky RTVS aj viac než 30 ďalších zaujímavých TV kanálov.