Zuzana Čaputová bude v Show Jana Krausa (FOTO)

Zuzana Čaputová bude v Show Jana Krausa (FOTO) Foto: Prima

Kandidátka na prezidentku Zuzana Čaputová bude jednou z hostí moderátora Jana Krausa v jeho známej talkšou.


V Show Jana Krausa bude hosťom spolu s tanečníkom Yemi A. D. a preparátorom zvierat Pavlom Višňákom. Relácia bude mať premiéru v stredu 27. februára o 21.35 na Prima PLUS, čo je obdoba Primy, ktorá vysiela na Slovensku.
Relácia sa natáčala v utorok podvečer v pražskom Divadle Archa, pár hodín potom, ako sa Robert Mistrík vzdal kandidatúry v prospech Čaputovej.

Foto: Prima

„Mojim hlavným súperom je Maroš Šefčovič a ja ho rozhodne beriem s rešpektom,“ povedala v show Čaputová. V relácii hovorí o svojom boji v kauze Pezinská skládka, ale aj o reakciách politikov a okolia na to, že kandiduje v prezidentských voľbách žena.

Foto: Prima

Kraus sa pýtal aj na súkromie kandidátky a nenávistné prejavy. „Som rozvedená, mám dve dcéry vo veku osemnásť a pätnásť rokov a mám partnera, ale nemyslím si, že by to mal riešiť bulvár. Prvú vlnu takého nenávistného prejavu a vymýšľania som zažila už v októbri. A nie je to nič príjemné, navyše keď to má dopad napríklad na deti.“ Svoju kandidatúru so svojimi dcérami konzultovala a dostala od nich požehnanie. „Bez ich súhlasu by som do toho nešla. Moja mladšia dcéra je v politických veciach veľmi zbehlá a intenzívne sa zaujíma o veci verejné. Možno je aj ona budúcou političkou,“ hovorí v relácii Čaputová.

Podobne pozval Kraus do svojej relácie pred piatimi rokmi aj prezidentského kandidáta Andreja Kisku ale aj Milana Kňažka.