Bývalý moderátor O 5 minút 12 bude moderovať špeciálnu prezidentskú debatu vo vlaku

Bývalý moderátor O 5 minút 12 bude moderovať špeciálnu prezidentskú debatu vo vlaku Foto: Archív P.V.

Vybraní kandidáti na prezidenta budú diskutovať v špeciálnom Prezidentskom vlaku.


Vydavateľstvo PETIT PRESS a divízia regionálnych novín na Slovensku – týždenníky MY pripravili neobvyklú diskusiu s kandidátmi na post prezidenta SR. Debata bude prebiehať v mimoriadnom vlaku, ktorý štartuje 19. februára (utorok) o 9.40 hod. z Bratislavy.

Moderátorom diskusie bude nový riaditeľ obsahu a divízny šéfredaktor týždenníkov MY Peter Vavro, ktorý bol v minulosti šéfredaktorom Hospodárskych novín a istý čas aj moderátorom O 5 minút 12 v Slovenskej televízii. „Očakávame tvrdú, otvorenú a slušnú diskusiu, do ktorej sa na jednotlivých železničných staniciach železnice (Trnava, Trenčín, Žilina) budú postupne zapájať aj naši šéfredaktori regionálnych titulov s otázkami od svojich čitateľov,“ povedal Vavro.

Pozvanie do diskusie prijali : Zuzana Čaputová, Róbert Mistrík, Béla Bugár, Maroš Šefčovič, František Mikloško, Štefan Harabin a Milan Krajniak.

Odporúčame aj: RTVS bude mať 10 debát s prezidentskými kandidátmi

Dopravcom prezidentského vlaku bude spoločnosť RegioJet.

"Prezidentský vlak 2019 bude mať krátke zastavenia v Trnave a Trenčíne a jeho cieľovou stanicou bude Žilina. Pre verejnosť bude diskusia z Bratislavy do Žiliny k dispozícii online na stránke www.myregiony.sk s miernym časovým posunom kvôli prenosu z vlaku,“ píše vydavateľstvo v tlačovej správe.