Martináková má ďalšiu diskusnú reláciu, na novej TV Pravda

Martináková má ďalšiu diskusnú reláciu, na novej TV Pravda Foto: TV Pravda

Vydavateľstvo Perex spustilo internetovú TV Pravda.

 

 Vydavateľstvo Perex vlastní od marca spoločnosť OUR MEDIA, ktorá okrem iného vlastní české Parlamentnílisty.cz a slovenské Parlamentnelisty.sk.

V súčasnosti rozširuje svoje portfólio o nový projekt TV Pravda, ktorá odštartovala včera novou reláciou - televíznou debatou s názvom Ide o Pravdu. Moderátorkou relácia je novinárka a bývalá politička Zuzana Martináková, ktorá na začiatku roka riadila des už neexistujúce spravodajské rádio Aktual. Jej prvým hosťom v novej relácii bol premiér Peter Pellegrini, ktorému radí jej manžel Marián Bednár. Martináková bude pravidelnou moderátorkou relácie, v ktorej bude s jedným alebo viacerými hosťami debatovať na aktuálne témy. Novú vlastnú diskusnú reláciu má Martináková od septembra aj na TA3.

Podrobnosti: Martináková má na TA3 reláciu Pozrime sa na to (VIDEO)

 

Foto: TV Pravda

 TV Pravda má v priestoroch vydavateľstva nové televízne štúdio. Vydavateľstvo avizuje, že okrem spravodajských tém a živých prenosov z kľúčových domácich udalostí budú postupne na TV Pravda pribúdať pravidelné programy. Vlastnú reláciu bude mať napríklad hudobníčka a dídžejka Matia. Pribudne aj program pre priaznivcov športu, automobilizmu, šoubiznisu, chystá sa aj nová relácia receptového portálu Varecha.sk.

Na slávnostnom otvorení TV štúdia boli aj viacerí politici – bývalý premiér Robert Fico, štátny tajomník ministerstva práce a sociálnych vecí Branislav Ondruš, exprezident Ivan Gašparovič či bývalá ministerka finacií Brigita Schmögnerová.

Foto: Luboš Pilc Pravda

Za obsah TV Pravda bude zodpovedná Nora Slišková, šéfredaktorka denníka Pravda a členka predstavenstva Perex.

TV Pravda produkuje spoločnosť TV STUDIO SR, ktorá je stopercentnou dcérskou spoločnosťou OUR MEDIA SR. Technologicky a technicky TV štúdio pripravila Oľga Dúbravská, výkonná riaditeľka OUR MEDIA SR. „TV štúdio pre Pravdu sme stavali na profesionálnych televíznych technológiách. Preto dokážeme kvalitný obsah odvysielať priamo k čitateľom a divákom prakticky do všetkých platforiem (smartphone, tablet, počítač) a to vo vysokej kvalite, v HD rozlíšení. Moderné technológie Pravde umožnia vysielanie živých prenosov z redakcie, štúdia i z terénu," povedala Dúbravská.

Spoločnosť OUR MEDIA SR sa stala stopercentným vlastníkom vydavateľstva Perex v marci. Vlastnia ju český podnikateľ a senátor Ivo Valenta spolu s mediálnym magnátom Michalom Voráčkom. Perex vydáva denník Pravda a prevádzkuje webové portály pravda.sk, varecha.sk, birdz.sk.