Blíži sa pokračovanie minisérie Iveta, televízia zverejnila prvý trailer (VIDEO) Foto: Markíza

Tri nové časti sa zameriavajú na vrchol kariéry česko-slovenskej speváckej hviezdy Ivety Bartošovej v zlomovom období deväťdesiatych rokov a na jej život po boku Ladislava Štaidla. Pozrite si trailer.

Miniséria mapujúca skutočný príbeh Ivety Bartošovej prichádza s ďalším pokračovaním. Už od 5. mája 2023 sa môžu fanúšikovia Ivety tešiť na druhú sériu, ktorú nájdu jedine v ponuke streamovacej služby Voyo. Miniséria vznikla pod značkou Voyo Originál a v troch častiach rozpráva príbeh slávnej speváčky v čase jej najväčšej slávy – v deväťdesiatych rokoch.

„V druhej sérii sledujeme úplne inú Ivetu ako v tej prvej,“ hovorí režisér a autor scenára Michal Samir a dodáva: „V prvej sérii sme sa lúčili s Ivetou vo chvíli, keď prišla o Petra Sepéšiho. Prichádzajúca séria však rozpráva jej príbeh od začiatku deväťdesiatych rokov, keď celá spoločnosť – vrátane Ivety, prežíva celú sériu euforických zmien.“

V období, keď zbiera jedno ocenenie za druhým, sa objavuje v hlavnej úlohe filmového hitu Svadba upírov, po jej boku stojí gigant česko-slovenského šoubiznisu Ladislav Štaidl a dočká sa vytúženého dieťaťa. Prichádza aj prvý porevolučný škandál, ktorý plní titulné strany novovzniknutých bulvárnych titulov. Jeho aktérom nie je nikto iný ako Iveta Bartošová.

Nová séria Voyo Originálu Iveta prinesie divákom množstvo tanečných a hudobných vystúpení, vrátane duetu s Karlom Gottom, ktorého si zahral muzikant Ondřej Ruml. Okrem neho sa v minisérii objavia ďalšie známe tváre z prvej série: Anna Fialová (Iveta Bartošová), Eliška Křenková (sestra Ivety), Alena Mihulová (matka Ivety) a Miroslav Hanuš (otec Ivety) s ktorými sa diváci stretli už v úvodnej sezóne. Postavu Ladislava Štaidla stvárnil Ondřej G. Brzobohatý a diváci sa môžu tešiť aj na známeho slovenského herca Jána Jackuliaka. Ďalšieho z výrazných mužov v Ivetinom okolí, slávneho skladateľa Karla Svobodu, si zahral Saša Rašilov, jeho ženu Vendulu Svobodovú Karolína Vágnerová a Rudolfa Hrušínského najmladšieho stvárnil Oskar Hes. V pokračovaní sa ďalej objavia Daniel Kadlec, Patricie Pagáčová, Miloslav König či Zuzana Onufráková.