Na svadbe s inou zistil, že má malú dcérku. TV Doma prináša nový seriálový hit Veľvyslancova dcéra (VIDEO)

Na svadbe s inou zistil, že má malú dcérku. TV Doma prináša nový seriálový hit Veľvyslancova dcéra (VIDEO) Markíza

Premiérový romantický seriál o zakázanej láske a temných tajomstvách štartuje na obrazovkách televízie Doma už koncom februára v dvoch častiach za sebou.

Televízia Doma si pre všetkých milovníkov a milovníčky tureckých romantických seriálov pripravila ďalšiu atraktívnu novinku s názvom Veľvyslancova dcéra (Sefirin Kızı). Silný príbeh o zakázanej láske a temných tajomstvách si budú môcť vychutnávať už od 27. februára 2023, vždy od pondelka do piatka o 21:40 hod. a to hneď v dvoch častiach za sebou. Predplatitelia streamovacej služby Voyo si môžu už teraz v exkluzívnom predstihu pozrieť až desať epizód tohto nového seriálu.

„V domovskom Turecku dosahovala Veľvyslancova dcéra výborné výsledky sledovanosti, odvtedy bola predaná už do viac než 50 krajín po celom svete. Seriál sa vyznačuje hviezdnym hereckým obsadením, pútavým príbehom a vysokou kvalitou produkcie, pevne preto verím, že si podmaní aj divákov a diváčky na Slovensku,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Odporúčame aj: Kto je kto v seriáli Veľvyslancova dcéra (FOTO, GRAF)


Sancar (Engin Akyürek), syn chudobného roľníka, sa zamiluje do Nare (Neslihan Atagül Doğulu), dcéry tureckého veľvyslanca. V ich svadobnú noc však Nare zmizne a nikto nevie, čo sa s ňou stalo. O deväť rokov neskôr sa Sancar žení s Menekşe (Tülin Ece), dievčaťom z jeho mesta. Na svadbe sa šokujúco objaví Nare s malým dievčatkom Melek (Beren Gençalp), o ktorom tvrdí, že je to Sancarova dcéra. Nare očividne uteká pred problémami a je nútená mu svoju dcéru zveriť do starostlivosti. Čo sa stalo v osudnú noc pred rokmi, že to prinútilo Nare zmiznúť? Prečo Nare uteká? Dokážu si k sebe so Sancarom opäť nájsť cestu?

Od ostatných seriálov z krajiny polmesiaca sa Veľvyslancova dcéra odlišuje najmä tým, že od začiatku nesleduje tradičný proces, keď sa dvaja ľudia spoznávajú a postupne sa do seba zamilujú. Ústredná dvojica prežila svoj príbeh lásky už pred rokmi, ale postupne si k sebe musia nájsť znova cestu. Seriál sa natáčal v krásnych prírodných scenériách a lokalitách, ako je turisticky obľúbený región Muğla, ktorý je dovolenkovou destináciou aj mnohých Slovákov, ale tiež v Bodrume, Istanbule a Čiernej Hore.

Ani jeden z protagonistov hlavných úloh nie je vo svete romantických seriálov nováčikom. Engin Akyürek, ktorý hrá Sancara, stvárňoval v minulosti ústrednú rolu napríklad v úspešnom seriáli Fatmagül, ktorý bol mimoriadne obľúbený aj u slovenských divákov a diváčok. Engin Akyürek je všeobecne považovaný za jedného z najúspešnejších tureckých hercov. Predstaviteľka postavy Nare, turecká herečka Neslihan Atagül Doğulu, sa objavila v hlavnej úlohe ďalšieho populárneho seriálu Nekonečná láska, ktorý v roku 2017 získal ocenenie Najlepšia telenovela roka na prestížnych International Emmy® Awards.

Nejde však o jedinú novinku v programovej štruktúre TV Doma, od rovnakého dátumu sa na obrazovky vráti aj legendárny rodinný komediálny seriál Krok za krokom. Divákom a diváčkam bude spríjemňovať každý pracovný večer o 20:40 hod. a taktiež si budú môcť vychutnávať vždy dve časti za sebou. Nový vysielací čas dostane kultová telenovela Skrytá vášeň, ktorej pravidelná dvojitá dávka obsadí pracovné popoludnia so začiatkom o 15:55 hod.