Prima bude vysielať českú detektívku podľa výberu z hlasovania divákov

22.09.2020 15:11 | Tlačové správy |

Uvidí diváci v neděli večer ostříleného policejního matadora Michala Břízu (David Matásek) s novým parťákem Juniorem (Vladimír Polívka), nebo budou sledovat osudy génia Filipa Koeniga, prapravnuka Alberta Einsteina v podání Vojty Kotka?

Televize Prima vůbec poprvé umožňuje divákům, aby si sami zvolili, co chtějí sledovat v neděli večer. Bude to novinka Einstein, nebo nová, čtvrtá řada seriálu Polda? Hlasovat je možné na www.primadetektivka.cz od dnešních 12 hodin do pátečního poledne (25. září, do 12.00).

„Rozhodli jsme se na nedělní večer vrátit detektivku, a vůbec poprvé necháváme osud hlavního vysílacího času v režii diváků. Je tak čistě na jejich volbě, jestli od 4. října budeme vysílat nové díly Poldy, nebo detektivku Einstein,“ říká Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima, a s úsměvem dodává: „Sám jsem velmi zvědavý, který seriál nakonec zvítězí, protože ani na Primě nemáme jednoznačný konsenzus.“

Ve čtvrté sérii přibyde k Poldovi coby poručíku Michalovi Břízovi (David Matásek) nový parťák Junior (Vladimír Polívka). Polda je drsný samorost, který před dvaceti lety při výkonu služby utrpěl zranění, kvůli kterému byl léta v kómatu. Po probuzení se opět přidal do řad policie. Je to spravedlivý drsňák ze starých časů, který pro dopadení pachatele volí nestandardní řešení. Bohužel se ocitl ve světě, který se za dvacet let změnil. Je sebevědomý, sebestředný, ale svou přímočarostí sympatický.

Díky Einsteinovi by mohli diváci nahlédnout do mozku génia Filipa Koeniga v podání Vojty Kotka. Filip je údajně prapravnukem Alberta Einsteina a vyučuje fyziku na univerzitě. Trpí dědičnou Huntigtonovou nemocí a je přesvědčený, že do konce života mu zbývá pouhých sedm let. Nebo možná i míň. Jednoho dne ale skončí na policii a hrozí mu vězení. Pokusil se totiž ukrást z ordinace léky označené jako drogy, aby zpomalil zhoršování svého zdravotního stavu. Na poslední chvíli ho před mřížemi zachrání nečekaný návrh. Místo toho, aby seděl za mřížemi, se musí stát poradcem při vyšetřování vražd.

RTVS odvysiela finále 36.ročníka Košického zlatého pokladu

V sobotu budú známe mená víťazov 36. ročníka Košického zlatého pokladu.

Po fotkách, ktoré priniesol bulvárny Blesk, má český minister odstúpiť (FOTO)

Český bulvárny denník Blesk dnes priniesol fotografie ako dôkaz, že český minister zdravotníctva, ktorý je hlasom pandemických zákazov, tieto opatrenia sám nedodržiava.

Česká televízie predlžuje vysielanie špeciálneho programu ČT3

V souvislosti s druhou vlnou pandemie koronaviru prodlužuje Česká televize (ČT) vysílání programu ČT3, jenž od března pomáhá starším lidem, kteří jsou nuceni zůstávat doma.

SND cez youtube odvysiela historicky prvú on-line premiéru – hru Sova (VIDEO)

Dnes v piatok 23. októbra SND o 19:00 prostredníctvom youtube kanál prinesie historicky prvú premiéru hry v on-line priestore. Bude to premiéra novej hry Sova.

Takmer 40 % klientov očakáva od svojej banky v rámci opatrení na prekonanie následkov koronavírusu zrušenie poplatku za účet

Popri odklade splátok je druhým najčastejšie preferovaným opatrením z pohľadu bankových klientov dočasné zrušenie poplatkov za účet. Túto možnosť by podľa prieskumu agentúry 2muse privítalo takmer 40 % ľudí. Približne tretina by pritom chcela zrušiť poplatok natrvalo.

Vyšetrovateľ NAKA: Veselo okrádajú štát a smejú sa nám do tváre!

Pri požiari starej poľovníckej chaty sa nájdu obhorené pozostatky bývalého kriminálnika. Bola to nešťastná náhoda alebo dokonalý zločin?

Kotleba na facebooku vyplakáva, že je COVID-19 pozitívny (VIDEO)

Jeden z najväčších šíriteľov dezinformácií a zľahčovania nákazy koronavírusom Marian Kotleba z ĽSNS, sa ochorením COVID-19 nakazil.

Rezník predal penzión TASR obvinenému z kauzy Dobytkár, podľa OĽaNO pod cenu

Verejnoprávna tlačová agentúra pod vedením Jaroslava Rezníka predala v roku 2016 účelové zariadenie vo Vysokých Tatrách.

Facebook spúšťa zoznamku, dostupná bude aj na Slovensku (VIDEO)

Spoločnosť Facebook spúšťa svoju už skôr avizovanú zoznamovaciu službu Facebook Dating.

Reportéri majú novú dvojicu moderátorov (VIDEO)

V stredu sme na Omediach.com informovali, že moderátorka RTVS Lucia Virostková sa rozhodla vzdať sa postu moderátorky relácie Reportéri.