Lidl prináša čarovné figúrky zo sveta Harryho Pottera, hrnčeky aj paličku. Pozrite sa, ako ich môžte získať (VIDEO)

Lidl prináša čarovné figúrky zo sveta Harryho Pottera, hrnčeky aj paličku. Pozrite sa, ako ich môžte získať (VIDEO) Zdroj. Lidl

Skvelá správa pre všetkých fanúšikov Harryho Pottera a jeho príbehov. Od teraz ho môžte nájsť v Lidli, aj s jeho vernými kamarátmi, učiteľmi, ale tiež nepriateľmi v sete 25 figúrok na ceruzky s obľúbenými postavičkami a celým čarosvetom.

 

Nazbieraj všetkých 25 Potteroviek, figúriek na ceruzky s tvojimi obľúbenými postavičkami z Harryho Pottera! Nájdi 5 Potteroviek so zvláštnymi efektami – 3 sú transparentné a 2 žiaria v tme.

1 balíček s figúrkou na ceruzku Potterovkou získaš zadarmo za každých 20 € nákupu. Balíček s Potterovkou si môžeš kúpiť aj za plnú maloobchodnú cenu 0,49 €. Súčasťou každého balíčka je jedna nálepka. Nazbieraj 5 nálepiek a získaj Harry Potter hrnček za zvýhodnenú cenu.

 

Ulož si Potterovky do zberateľského boxu, ktorého súčasťou je svietiaca kúzelná palička!


Lumos! Svetlo z vašej kúzelnej paličky žiari z oboch koncov a jej súčasťou sú 4 vymeniteľné sklíčka, vďaka ktorým si môžeš v tmavej miestnosti premietať na stenu či strop erby Rokfortu.

Vyber si zo 6 hrnčekov s rôznymi špeciálnymi efektmi. Nazbieraj ich všetky a precvičuj si zaklínadlá, ktoré nájdeš na spodku každého z nich!


PRAVIDLÁ

Za každých 20 € nákupu v akejkoľvek predajni Lidl na Slovensku získaš od 31. augusta do vypredania zásob pri pokladnici 1 balíček s figúrkou na ceruzku Potterovkou zo ságy Harry Potter. Získaj ich všetky, ulož si ich do zberateľského boxu, dostupného za super cenu 2.99 €, a vyskladaj si svoj Čaroset. Vo vnútri boxu nájdeš aj svietiacu kúzelnú paličku so sklíčkami premietajúcimi 4 erby Rokfortu.
Chýba ti nejaká z Potteroviek? Žiadny problém! Balíček s Potterovkou si môžeš aj kúpiť za plnú cenu 0.49 €.

Súčasťou každého balíčka je aj jedna nálepka. Nazbieraj 5 nálepiek, nalep ich na kartičku, ktorú dostaneš pri pokladnici a získaj Harry Potter hrnček za špeciálnu cenu. Hrnčeky sú dostupné aj bez nálepiek za plnú maloobchodnú cenu. Nenechaj si ich ujsť!