Billa má akciu s plyšovými hračkami - Vitošmi, pozrite, ako ich môžte získať

06.09.2019 16:44 | Tlačové správy | TS Billa

BILLA pripravila na začiatok nového školského roka novú vernostnú kampaň Vitoši, ktorou chce osloviť predovšetkým deti a ich rodičov. Nenútenou formou prostredníctvom milých plyšových hračiek chce zvýšiť u detí obľúbenosť lokálneho ovocia a zeleniny. Takto úplne prirodzene BILLA nadväzuje na predchádzajúcu kampaň Farmári – V čerstvosti sa vyznáme, ktorá podporovala čerstvé, chutné a kvalitné ovocie a zeleninu priamo od slovenských farmárov.

„Osveta zdravého životného štýlu od ranného veku je veľmi dôležitá a my v Bille veríme, že tak ako si deti obľúbia plyšové hračky, zaradia ovocie a zeleninu do svojho jedálnička aj tie deti, ktoré to doteraz odmietali,“ hovorí marketingová riaditeľka BILLA Denisa Pernicová. Ako dodáva, novým vernostným programom chce BILLA osloviť predovšetkým mladé rodiny s malými deťmi. Za ich vernosť ich BILLA odmení v podobe krásnych hračiek, na ktoré už teraz dostáva veľmi pozitívnu spätnú väzbu. Celá sada Vitošov pozostáva zo šiestich plyšových hračiek – jahody, hrušky, tekvice, karfiolu, mrkvy a hríbika. V novom TV spote plyšáci tancujú a spievajú pieseň v oddelení ovocia a zeleniny a pozývajú zákazníkov do Billy.

Za každých 5 eur hodnoty nákupu v predajniach BILLA zákazník získa jednu nálepku. Za 20 nálepiek nalepených na hracej karte si zákazník môže zakúpiť jedného Vitoša za akciovú cenu 1,99 eur. Body navyše môžu zákazníci získať aj za nákup vybraných produktov označených v akciovom letáku. Zákazník si však môže plyšákov zakúpiť aj bez účasti na promoakcii. Pôvodná cena bez zbierania nálepiek je 9,99 eur.

Súčasťou novej komunikačnej kampane sú TV, rádio, web, sociálne siete, printy, OOH, letáky, Rádio Max na predajniach BILLA a samozrejme instorová komunikácia. Kampaň nového vernostného programu pripravila agentúra Mark4.

Šesticu plyšových hračiek nájdu zákazníci v špeciálnych stojanoch na viditeľnom. Akcia s Vitošmi trvá od 4. septembra do 29. októbra 2019 alebo do vypredania zásob.

Ego, Vec, Aless a ďalší známi rapperi nahrali predvolebné vyhlásenie (VIDEO)

„Už sme to videli, počuli a zažili: plané politické sľuby, chýbajúce riešenia pre školstvo a zdravotníctvo, násilie na demonštráciách a kultúrnych podujatiach. Rasizmus a xenofóbia, hľadania nepriateľa, rozkrádanie, fakľové pochody, rozohnané koncerty a zakázané divadlá, vyhrážky na sociálnych sieťach, dobodaní kamaráti, cenzúra, snaha vystúpiť z EU a NATO, podozrivé šeky so „symbolickými“ hodnotami. Zažili sme neonacistické násilie na uliciach a nechceme ho vo vláde.“

365.bank spúšťa novinku. Vďaka nej si možno rýchlejšie rozdeliť platbu za spoločný účet

365.bank aktualizovala svoju mobilnú aplikáciu o novinku, ktorá každému uľahčí platenie. Vďaka funkcii „rozdeliť platbu“ a „vypýtať peniaze“ sa môžu klienti banky jednoducho, pohodlne a na pár klikov vyrovnať so svojimi priateľmi za spoločný obed, večeru alebo iný výdavok. Funkcionalita sa dá využívať aj v prípade, že rozdeľujú platbu na účet do inej banky.

Porota uznala hollywoodskeho producenta vinným zo sexuálneho napadnutia, hrozí mu až 29 rokov väzenia

Bývalého hollywoodskeho producenta Harveyho Weinsteina v pondelok v New Yorku uznala porota vinným zo sexuálneho napadnutia a z ľahšej formy znásilnenia. Oslobodila ho však v tých bodoch obžaloby, za ktoré mu hrozilo až doživotné väzenie, napísala agentúra Reuters. Weinsteinovi teraz hrozí za oba činy až 29-ročný trest, o ktorého konečnej výške rozhodne sudca 11. marca. Obhajoba uviedla, že sa chce proti verdiktu odvolať.

Znelky CNN Prima News nahral symfonický orchester (VIDEO)

Vysílání zpravodajského kanálu CNN Prima News budou provázet znělky, které nahrál symfonický orchestr.

Pellegrini: Rozhodne odmietam falošné správy, že mám koronavírus

Peter Pellegrini bol v sobotu náhle hospitalizovaný s respiračným ochorením.

Novinár, ktorý položil premiérovi otázku o sexuálnej orientácii, v Plus 7 dní skončil

Minulý týždeň dala šéfredaktorka Plus 7 dní Katarína Šelestiaková výpoveď. Dôvodom bola cenzúra rozhovoru s premiérom, ktorý urobil redaktor Pavel Knapko a premiéra sa pýtal na jeho sexuálnu orientáciu.

Danko sa urazil a počas predvolenej debaty v živom vysielaní odišiel (VIDEO)

Hospodárske noviny v spolupráci s rádiom Expres dnes naživo priniesli veľkú predvolebnú debatu, do ktorej pozvali jedenástich lídrov politických strán, ktoré kandidujú do parlamentu.

Objednajte si sériu Samsung Galaxy S20 medzi prvými a dostanete Galaxy Buds+ ako bonus

Tohtoročnú sezónu predstavovania nových smartfónov začal Samsung s trojicou vlajkových lodí Galaxy S20, Galaxy S20+ a Galaxy S20 Ultra 5G. Na Slovensku sa začnú predávať až 13. marca, no predobjednať si ich môžete už teraz. Ak si vybrané modely predobjednáte do 8. marca, dostanete k nim bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds+ ako bonus.

Požiadali o prešetrenie predaja vlastníka Markízy spoločnosti PPF

Český senátor Lukáš Wagenknecht zo strany Pirátov a poslanec tejto strany Jan Lipavský požiadali členov amerického Kongresu a akcionárov skupiny CME o prešetrenie plánovaného predaja CME spoločnosti PPF najbohatšieho Čecha Petra Kellnera. Skupina PPF obavy odmieta.

Nevyvážené O 5 minút 12 prinieslo RTVS historický rekord (VIDEO)

Posledná diskusná relácia O 5 minút 12 pred voľbami si pripísala historický rekord v sledovanosti.