Klienti Orange počas sviatkov neoddychovali

03.01.2019 14:09 | Tlačové správy |

Zákazníci Orangeu zrealizovali počas 31. 12. 2018 8 296 201 hovorov, až 1 658 556 ich bolo zrealizovaných v čase od 23. do 01. hodiny. V mobilnej dátovej sieti preniesli 162 216 GB dát, o 58 % viac ako na Silvestra vlani, z čoho takmer 90 % bolo prenesených v 4G sieti.

Počas Silvestra 31.12.2018 zaslali zákazníci Orangeu 3 900 642 SMS a 411 850 MMS správ. Najviac ich bolo zaslaných medzi 23. a 01. hodinou. V tomto čase bolo zaslaných viac ako 1,457 mil. SMS správ a viac ako 69 tis. MMS správ.

Šefčovič sa už v prvej televíznej debate vymedzil voči Čaputovej (VIDEO)

1. Šefčovič sa už v prvej televíznej debate vymedzil voči Čaputovej (VIDEO)

Podpredseda Európskej komisie Maroš Šefčovič sa už v prvej televíznej debate po sobotňajšom prvom kole volieb prezidenta vymedzil voči právničke Zuzane Čaputovej, s ktorou bude 30. marca súperiť o hlasy voličov v druhom kole volieb.

V nedeľu budú viaceré televízne diskusie s dvomi úspešnými kandidátmi

2. V nedeľu budú viaceré televízne diskusie s dvomi úspešnými kandidátmi

V nedeľu ráno pokračujú televízie ale aj vieceré spravodajské médiá so špeciálnym vysielaním k prezidentským voľbám.

Denník SME musel vysvetľovať, prečo mal na titulke chybný volebný lístok

3. Denník SME musel vysvetľovať, prečo mal na titulke chybný volebný lístok

Dnes, v deň volieb, denník SME na titulnej strane tlačeného vydania uverejnil ilustračný volebný lístok, ktorý sa nezhodoval s originálnym volebným lístkom.

Louis Vuitton sťahuje letné modely pripomínajúce Michaela Jacksona (VIDEO)

4. Louis Vuitton sťahuje letné modely pripomínajúce Michaela Jacksona (VIDEO)

Francúzska módna značka Louis Vuitton stiahne zo svojej letnej pánskej kolekcie všetky modely, ktoré mali byť poctou zosnulému popovému spevákovi Michaelovi Jacsonovi.

Venezuelská polícia brutálne zbila poľského novinára

5. Venezuelská polícia brutálne zbila poľského novinára

Venezuelská polícia brutálne zbila poľského novinára Tomasza Surdela, ktorý udalosti v juhoamerickej krajine monitoruje pre denník Gazeta Wyborcza.

Minister vyzýva sociálne siete, aby dôraznejšie mazali radikálne príspevky

6. Minister vyzýva sociálne siete, aby dôraznejšie mazali radikálne príspevky

Spoločnosti prevádzkujúce sociálne siete musia dôraznejšie odstraňovať príspevky, ktoré šíria radikálne a násilnícke myšlienky.

Anticenu Bludný balvan dostala pätica politikov na čele s Babišom

7. Anticenu Bludný balvan dostala pätica politikov na čele s Babišom

Anticenu Bludný balvan, kterou za matení veřejnosti a pavědu uděluje Český klub skeptiků Sisyfos, získali za loňský rok politici.

Médiá chystajú počas volebnej noci špeciálne vysielanie, prinášame prehľad

8. Médiá chystajú počas volebnej noci špeciálne vysielanie, prinášame prehľad

Prezidentské voľby sú jednou z hlavných politických udalostí roka. Televízie, rádiá ale aj spravodajské weby chystajú špeciálne spravodajstvo a volebné štúdiá.

Pellegrini tvrdí, že svojim mimoriadnym vystúpením neporušil zákon

9. Pellegrini tvrdí, že svojim mimoriadnym vystúpením neporušil zákon

V stredu večer pár hodín pred začiatkom moratória pred prezidentskými voľbami vystúpil premiér Peter Pellegrini v RTVS s mimoriadnym prejavom.

Spolumajiteľ Penty poprel komunikáciu s Kočnerom o príprave vraždy

10. Spolumajiteľ Penty poprel komunikáciu s Kočnerom o príprave vraždy

Spolumajiteľ finančnej skupiny Penta Jaroslav Haščák dnes odmietol informácie, že zhruba mesiac pred minuloročnou vraždou novinára Jána Kuciaka mu kontroverzný podnikateľ Marian Kočner písal o príprave likvidácie nemenovanej osoby. Kočnera polícia obvinila z objednania Kuciakovej vraždy, už skôr boli v kauze obvinené iné štyri osoby.