Majk Spirit: Zem a Vek je skvelý časopis

Majk Spirit: Zem a Vek je skvelý časopis Reprofoto Hip Hop Reality

Spevák Majk Spirit sa vyjadruje v prospech konšpiračného časopisu Zem a Vek.

 


Vo videorozhovore pre Hip Hop Reality spevák rozprával aj o vzťahu k médiám, konšpiráciám a vyjadril obdiv k časopisu Zem a Vek, ku ktorému sa dostal len nedávno.

 

Časopis Zem a Vek sa spomína aj v jeho novom albume. „Krásne je, že mi poslali z časopisu mailik, kde napísali, že majú záujem o spoluprácu. Že keby som chcel podporiť Zem a Vek, že sú radi, že som ich čitateľ. Neodpísal som na mail... Samozrejme zistil som, že je to skvelá publikácia, že rieši nový pohľad na svet," povedal spevák.

 Odporúčame aj: Bývalá redaktorka STV napísala knihu o svojom synovi Majkovi Spiritovi

Na časopise sa Majkovi Spiritovi mu páči, že nie je ako mainstreamové médiá, ale prináša podľa neho alternatívny pohľad. „Čiže obrovský rešpekt pre Zem a Vek, ale predtým som to nepoznal. Konšpiračno-duchovné témy mám rad," povedal v rozhovore, na ktorý upozornil web aktuálne.sk.

Majk Spirit v rozhovore hovoril aj o tom, že pohŕda hlavnými médiami, kde je podľa neho pravda manipulovaná a v tejto súvislosti vníma veľký zmysel hip-hopu, ktorý ponúka podľa neho tiež svoj pohľad na svet.

Priznal aj to, že roky je fanúšikom konšpiračných médií. Že si dokonca vystihoval články a „robil si z toho vlastnú bibliu." No že Zem a Vek nestihol, lebo že posledné obdobie takéto časopisy nekupuje. „Keď si chcem niečo zistiť, napríklad o Ufo, tak si nekúpim časopis, ale si to vygúglim," povedal.

Zem a Vek zbiera po internete populárne konšpiračné teórie, ktoré majú potenciál sa rýchlo šíriť a funguje skôr ako dobre premyslený marketingový produkt zakladateľa Rostasa. Je nekritický k Rusku, za všetkým zlým vidí nepriateľov zo Západu, Židov, homosexuálov, zástupcov tretieho sektora, novinárov.